Copittelli: Razočarani smo krajnjim rezultatom

narod - prije 8 sati - link

U prvom susretu 3. kolu kvalifikacija Konferencijske lige Osijek je na Opusa Areni odigrao 1-1 protiv Zire primivši pogodak u šestoj minuti nadoknade iz kaznenog udarca. Osijek je poveo u 38. minuti golom Antona Matkovića, a izjednačio je Raphael Utzig iz jedanaesterca u šestoj minuti nadoknade.

– Jasno je da smo razočarani. Imali smo sve u svojim rukama i jako je teško prihvatiti ovakav rezultat. Imali smo kontrolu utakmice, stvarali smo prilike. U ovom zbijenom rasporedu sezone teško je da mogu tražiti više od svojih igrača. Trud i zalaganje bili su izvanredni, to je ono što me veseli. S druge strane, nitko ne može biti sretan kada primi gol u posljednjoj minuti, ali mi ovdje gradimo nešto važno. Posebice bih izdvojio prvo poluvrijeme i vidim da navijači to znaju cijeniti. Moramo proći kroz ovo razdoblje, nastaviti rasti i učiti na pogreškama kako nam se u budućnosti ovakve stvari više ne bi događale od iskusnijih momčadi, rekao je trener Osijeka Federico Coppitelli.

Uzvratni susret je u Bakuu 15. kolovoza.

U slučaju prolaza, Osijek u doigravanju Konferencijske lige čeka pobjednik susreta između ciparske Omonije i mađarskog Fehervara, piše HRT.

Objava Copittelli: Razočarani smo krajnjim rezultatom pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Federico Coppitelli (7)Sport (10528)