Tim Walz: Radikalni ljevičar poznat po tamponima za svu školsku djecu

narod - prije 5 sati - link

tamponetampone

Guverner Minnesote i izbor Kamale Harris za potpredsjednika SAD-a, Tim Walz je radikalni ljevičar. Podupire pobačaj do poroda, odnosno do devetog mjeseca. Zagovornik je i „tranzicije“ djece u suprotan spol. Svoje ekstremno lijeve stavove i politike implementirao je i u zakonodavstvo savezne države Minnesote. Jedan od kontroverznijih zakona koje je donio je takozvani „Tampon zakon“ kojim je tampone i uloške u školama osigurao svoj djeci.

> Kamala Harris imenovala Tima Walza za svog potpredsjedničkog kandidata

Tampone i uloške svima – i djevojčicama i dječacima

Ulošci, tamponi i ostali ženski higijenski i menstrualni proizvodi moraju biti dostupni i besplatni u svim javnim školama. Konkretno, mjesto gdje se mogu uzeti menstrualni proizvodi su i ženski i muški toaleti. Od 4. do 12. razreda, dječaci i djevojčice ne smiju ostati bez svojih uložaka i tampona. Cilj ovog zakona je spriječiti učenike u markiranju škole zbog „mensturalnog siromaštva“. Predstavnica u zakonodavnom tijelu Minnesote iz redova demokrata, Sandra Feist ovaj je zakon nazvala „mudrom investicijom“.

> Minnesota i Washington postaju raj za pobačaje izvan države i promjene spola djece

Demokrati: ‘Ne menstruiraju samo djevojke’

Republikanci su pokušali ovom zakonu dodati riječ „female“, odnosno željeli su naglasiti da samo djevojke mogu imati menstruaciju. Očekivano, demokrati su odbili taj „nazadni“ amandman.

Feist je pojasnila kako nisu svi učenici koji menstruiraju djevojke. Ima i dječaka. Prihvatila je činjenicu kako djevojčice „češće koriste menstrualne proizvode“. Međutim, smatra da su oni potrebni u svim WC-ima. Osim što je radikalna feministica i zagovornica rodne ideologije, Feist je i odvjetnica koja se profesionalno pronašla u zaštiti imigranata.

> Šarić: Kamala Harris ima sve predispozicije za demokratskog kandidata – rasu, spol i ništa više

Objava Tim Walz: Radikalni ljevičar poznat po tamponima za svu školsku djecu pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

američki predsjednički izbori (42)demokrati (7)Izdvojen članak (326)KAMALA HARRIS (70)rodna ideologija (27)Svijet (1857)Tim Walz (4)