‘Gori nebo, udarili Gromovi…’: Thompson o Oluji uoči koncerta u Imotskom

narod - prije 7 sati - link

ThompsonThompson

Marko Perković Thompson nastupit će večeras s kolegama Draženom Zečićem i Matom Bulićem na zajedničkom koncertu pod nazivom “Imotski Ne Zaboravi” na stadionu Gospin Dolac u Imotskom. Ulaznice su rasprodane u roku od sat vremena.

Dva dana kasnije, na istome mjestu, Thompson će održati i samostalni koncert. Za koncert 8. kolovoza ulaznice su rasprodane u roku od osam sati od oglašavanja koncerta sredinom srpnja.

 

>Thompson za Hrvatski tjednik: Kada sam vidio da je mojim najdražima silno stalo da pjevam, odlučio sam krenuti

Prvi koncert nakon dvogodišnje pauze

Ovo će biti prvi nastupi Marka Perkovića Thompsona nakon dvogodišnje pauze. S glazbene scene pjevač je bio odsutan radi bolesti sina. No, kako je rekao za Hrvatski tjednik, upravo zbog sina i obitelji koji se vesele njegovom povratku na scenu, to je i učinio.

“Dugo nisam razmišljao ni o čemu osim kako pomoći i olakšati život svome djetetu i obitelji. Nisam imao ni snage ni volje razmišljati ni o čemu drugom. Ali, onda doživiš da ti tu snagu i volju probude oni do kojih ti je najviše stalo. Prije nekoliko mjeseci nije mi bilo u glavi da ću ovo ljeto imati koncertnu aktivnost, ali uslijedili su, kažem, dobri razlozi za to, mnogo razgovora sa svojima i suradnicima. Tako to valjda treba biti. Odluka da nastupim na Matinu i Zečićevu koncertu, na kojemu ću otpjevati nekoliko pjesama, bila je i nekakav dodatni okidač da se malo preispitam i okrenem oko sebe. I kada sam vidio da je mojim najdražima silno stalo da pjevam, kao i mojim prijateljima i mojoj publici koja mi šalje mnoštvo dobrih želja, odlučio sam krenuti”, izjavio je Thompson.

Thompson i novi singl

Osim najavom koncerta, Thompson je nedavno razveselio publiku objavom novog singla. Riječ je o pjesmi “Ako ne znaš šta je bilo” u kojoj pjeva o Domovinskom ratu. Perković je autor glazbe, a tekst potpisuje Neno Ninčević.

Objava ‘Gori nebo, udarili Gromovi…’: Thompson o Oluji uoči koncerta u Imotskom pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

dražen zečić (10)Hrvatska (3683)imotski (18)Izdvojen članak (283)marko perković thompson (50)mate bulić (21)