Zajedno s odbjeglim suučesnikom provalila u tri kuće na području Matulja. Plijen vrijedan najmanje 9.000 eura

novilist - prije 4 tjedna - link

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom državljankom Srbije zbog sumnje u teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o osobi za koju je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je prošli tjedan, 1. i 2. kolovoza na području Matulja, s 25-godišnjim hrvatskim državljaninom provalila u tri obiteljske kuće u vlasništvu hrvatskih državljana i iz dvije su pritom otuđili novac i nakit u vrijednosti najmanje 9.000 eura.

Za vrijeme provale u jednu od kuća, u dvorištu su ih zatekli susjedi pa su pobjegli, a policijski službenici su vrlo brzo pronašli 27-godišnjakinju te ju uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje, dok je 25-godišnjak pobjegao i za njim se traga.

Tijekom istraživanja je utvrđeno da je za 25-godišnjakom raspisano više potraga zbog počinjenja kaznenih djela i na području drugih policijskih uprava.

27-godišnjakinja je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Objava Zajedno s odbjeglim suučesnikom provalila u tri kuće na području Matulja. Plijen vrijedan najmanje 9.000 eura pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2398)nakit (20)Novac (149)provala (35)teška krađa (16)