Uhvaćeni s drogom na području Rijeke, Crikvenice, Selca, Rupe, Matulja, Ravne Gore, Delnica, Vrbovskog…

novilist - prije 6 sati - link

Od ponedjeljka, 29. srpnja do danas na području Policijske uprave primorsko-goranske policija je u 24 slučaja zatekla 26 osoba u prekršaju neovlaštenog posjedovanja raznih droga.

Zatečeni su na javnim mjestima ili u prometu po policijskim službenicima nadležnih policijskih postaja te u nekoliko slučajeva po policijskim službenicima Jedinice specijalne i interventne policije i to na području Rijeke, Crikvenice, Selca, Rupe, Matulja, Ravne Gore, Delnica, Vrbovskog, Malinske i Novog Vinodolskog.

S drogom je zatečeno 13 hrvatskih državljana, tri Mađara, po dva Poljaka, Austrijanca i Slovenca te Francuz, Portugalka, Talijan i Belgijanac.

Policija je od njih oduzela oko: 59 grama droge tipa konoplje, 7,5 grama amfetamina, 6 grama hašiša, 2 grama kokaina, manje količine psilocibin gljiva, LSD-a, tableta droge MDMA, nekoliko komada jointa, kao i manje količine drugih nedozvoljenih tvari.

Sve osobe zatečene u neovlaštenom posjedovanju droga su prekršajno prijavljene temeljem odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Objava Uhvaćeni s drogom na području Rijeke, Crikvenice, Selca, Rupe, Matulja, Ravne Gore, Delnica, Vrbovskog… pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2345)kokain (27)