Sandra Elkasević nakon treće medalje: Predivan osjećaj, ali moram dalje, vidimo se u LA-u 2028.!

novilist - prije 8 sati - link

Sandra Elkasević osvojila je olimpijsku broncu u Parizu, a što joj je treća olimpijska medalja u karijeri.

Nakon sjajnog rezultata dala je izjavu HRT-u na Stade de Franceu u Parizu.

– Osjećaj je predivan, dva zlata i bronca, opet me stavlja da sam najbolja diskašica “in the field” iako je Valarie Allman danas postala olimpijska pobjednica i to dvostruka, ja sam dvostruka i brončana medalja.

Nakon Tokija sam bila užasno tužna, mnogi bi odustali, bio je težak povratak. No ja sam vjerovala, istaknula je Sandra u razgovoru za HRT.

– Ovo je treća medalja za Hrvatsku na Dan pobjede. Znajte Hrvati da sam dala sve od sebe, volim vas i borit ću se. I rekla sam curama, pošto me nisu pustile da pobijedim ovaj put, moram dalje. Los Angeles 2028. – vidimo se, istaknula je.

– Prvi hitac je bio dovoljno dobar da uđem u Top 8, drugi sam baš previše željela. Treći sam išla strpljivo do kraja, mislim da sam mogla baciti 68.50, da sam mogla osvojiti srebro, ispričala je Sandra Elkasević za HRT.

Objava Sandra Elkasević nakon treće medalje: Predivan osjećaj, ali moram dalje, vidimo se u LA-u 2028.! pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Atletika (24)olimpijske igre (502)Olimpijske igre 2024. (581)Olimpijske igre u Parizu (137)Ostali sportovi (745)Sandra Elkasević (20)sandra perković (18)Sport (10344)