Na jedinstvenoj noćnoj šetnji Park šumom Jalenški vrh uživali u izvedbama mladih goranskih glazbenika

novilist - prije 7 sati - link

Još jedan uspješni događaj pod nazivom- Boutique Lynx and Fox Event: Noćna šetnja šumom uz glazbena iznenađenja održan je u organizaciji agencije Lynx and Fox. Jedinstvena noćna šetnja Park šumom Japlenški vrh bila je prilika da se uživa u izvedbama mladih goranskih glazbenika.

Na ideju je prije neko vrijeme došla vlasnica agencije, poznata turistička djelatnica Jelena Holenko Pirc koja zapravo priznaje da ni sama ne zna od kuda crpi inspiraciju za razna događanja- možda iz činjenice da koristi sva bogatstva Gorskog kotara koja onda uklopi u svoju viziju:

– Ponekad ni sama ne znam od kuda mi ideje koje mi se stvore u glavi, ali kombiniram ono što imam kako najbolje znam. Primjerice imamo predivnu sigurnu stazu u Delnicama- u Parku Japlenški vrh i kako to onda ne iskoristiti.

Imali smo do sada ondje prigodne šetnje uz zanimljive priče ili primjerice zanimljivost kada je Noć vještica, a kako imamo i vrhunske mlade glazbenike, odlučila sam i njih ubaciti u priču. Tako smo se svi zajedno u subotu predvečer okupili na terasi Lovačkog doma gdje su nas dočekali tonovi klavira zahvaljujući Marie Tuhtan.

Tu smo uz prigodno piće nazdravili te krenuli dalje uz nekoliko glazbenih stajanja i iznenađenja. Među njima je bila i najmlađa sudionica Eva Pirc na gitari, na klarinetu svoje majstorije je pokazala Neva Margitić, dok je Vito Margitić osvojio svih na saksofonu.

Pljesak je zaradila i Marta Beljan na harmonici, Paulina Tuhtan na violini te Eva Frida Starčević na trubi. Sve su to naši mladi glazbeni talenti koji su dali maksimum od sebe.

Također moram naglasiti kako smo imali i odličnu suradnju sa organizatorima Rock koncerta koji se zbivao nedaleko od naše rute pa su oni pomaknuli koncert kasnije, a mi polazak ranije tako da smo svi mogli funkcionirati što dokazuje da stvarno u Gorskom kotaru ima volje za sve kada se hoće – pojasnila nam je Jelena Holenko Pirc, glavna organizatorica događaja, turistički djelatnik i vlasnica sve više poznate goranske turističke agencije ” Lynx and Fox”.

Objava Na jedinstvenoj noćnoj šetnji Park šumom Jalenški vrh uživali u izvedbama mladih goranskih glazbenika pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Gorski Kotar (179)Rijeka & Regija (1180)