Gori Krk, svi putevi vode u Diamond! Moćnim koncertom Prljavaca najavljeni jaki koncerti u kolovozu

novilist - prije 1 dan - link

Uspješnim koncertom Prljavog Kazališta pod zvijezdama pred nekoliko tisuća ljudi, klub Diamond na Krku još se jednom etablirao kao novo, a već kultno mjesto na Jadranu. Slike mogu tek naslutiti kakva je to luda atmosfera vladala sinoć.

Najveća diskoteka na Jadranu ovog ljeta ugošćuje najveće glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije, a zagrebačke rock legende svojim su energičnim nastupom još jednom doista zaslužili da ih publika pozdravi i isprati ovacijama.

Dva simbola grupe, ali i hrvatske glazbene scene, neuništivi Mladen Bodalec i Jasenko Houra, predvodili su bend u izvedbama koje su oduševile i raznježile prisutne.

Foto Marin Ćuik/Premier Media Group

 

Iako su mnoge njihove pjesme nastale i prvi put izvođene dok se mnogi u publici još nisu ni rodili, ništa to nije priječilo mlađe generacije da uglas prate naše glazbene ikone, ponosne vlasnike bezvremenskih hitova za sve generacije.

Od prvog takta do posljednje note, Prljavo Kazalište je demonstriralo zašto su već desetljećima omiljeni među fanovima raznih uzrasta. Mladen Bodalec, svojim prepoznatljivim glasom i karizmatičnim nastupom te Jasenko Houra, majstor gitare i autor nekih od najvažnijih pjesama hrvatske rock scene, pokazali su zašto slove kao istinski autoriteti domaće glazbene produkcije.

Koncert je bio prožet hitovima koji su obilježili karijeru benda i naših odrastanja, a atmosfera je bila ispunjena energijom i nostalgijom. U klubu Diamond nije bilo nikoga tko nije osjetio tu posebnu vezu između benda i publike koja se gradila godinama.

Ovaj nastup na Krku bio je više od običnog koncerta; bio je to emotivan susret sa starim prijateljima, slavlje glazbe i sjećanja na neka od najljepših vremena u hrvatskoj rock povijesti.
Koncertna sezona u klubu Diamond na Krku iz dana u dan sve se više zahuktava.

Nakon sjajnog koncerta Prljavaca, već ove srijede dolazi Dragana Mirković, a potom slijede Tanja Savić, Lexington Band, Halid Bešlić, Darko Lazić, Seka Aleksić…

Zbog ogromnih gužvi, organizatori apeliraju na posjetitelje da svoje ulaznice kupuju preko web platforme entrio.hr, a po kupnji ulaznica, VIP mjesta mogu rezervirati na broju telefona 0993699181 ili preko društvenih mreža @diamondclub.hr

Objava Gori Krk, svi putevi vode u Diamond! Moćnim koncertom Prljavaca najavljeni jaki koncerti u kolovozu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (564)Mozaik (717)