Na području Skradina, u naselju Ićevo, gdje je požarom bila zahvaćena makija, nisko raslinje i borova šuma na površini od 1700 ha, požar je lokaliziran, a u nedjelju je u gašenju sudjelovalo ukupno 18 vatrogasaca sa šest vatrogasnih vozila iz Interventne vatrogasne postrojbe Šibenik, šibenske Javne vatrogasne postrojbe, DVD Dubravice, DVD Skradin i DVD „Sveti Juraj“ Kistanje.

Tijekom noći na sanaciji i dežurstvu angažirano je 12 vatrogasaca s četiri vatrogasna vozila. Požar je ugašen u nedjelju ujutro, 8 sati.

Na području Vrsine požarom je bila zahvaćena trava, nisko raslinje, makija i crnogorica na trenutno procijenjenoj površini od 1338 ha, požar su u nedjelju, pored zemaljskih snaga, gasila i dva Air Tractora, a tijekom noći na sanaciji i dežurstvu angažirano je 15 vatrogasaca s 8 vatrogasnih vozila s OP Trogir. Požar je lokaliziran sinoć, u 20 sati.

Kod Tučepa i dalje traje sanacija požarišta. Ondje je požarom bila zahvaćena trava, nisko raslinje i borova šuma na površini oko 800 ha. Pored zemaljskih snaga, u nedjelju su požar gasila dva Air Tractora. Tijekom noći radilo se na daljnjoj sanaciji požarišta i dežurstvu vatrogasaca s OP Makarska.