Autom udarila u zaštitnu žičanu ogradu, sletjela u odvodni kanal i travnatu površinu udarivši u nekoliko stabala šljive

novilist - prije 5 sati - link

Na autocesti A3 kod Slavonskog Broda, oko 5.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško, a druga lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 29-godišnjakinja upravljajući automobilom francuskih nacionalnih registracijskih oznaka, zbog nedržanja strane kretanja skrenula s kolnika na travnatu površinu, prešavši preko metalne ograde.

Automobil je potom nastavio kretanje travnatom površinom udarivši u zaštitnu žičanu ogradu, te sletio u odvodni kanal i travnatu površinu udarivši u nekoliko stabala šljive.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 36-godišnji suvozač, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 4-godišnji putnik lakše ozlijeđen, a koji je nakon pružene liječničke pomoći pušten iz bolnice.

Policijski službenici protiv 29-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Objava Autom udarila u zaštitnu žičanu ogradu, sletjela u odvodni kanal i travnatu površinu udarivši u nekoliko stabala šljive pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2339)ozljede (41)prometna nesreća (497)slijetanje (28)