Hajduk bolji od Slaven Belupa, Šibenik slavio na Opus Areni

narod - prije 7 sati - link

U dvobojima 1. kola SuperSport HNL-a nogometaši Hajduka pobijedili su Slaven Belupo na Poljudu s 2:1, a istim rezultatom Šibenik je iznenadio Osijek na Opus Areni.

Hajduk je osvojio tri boda na startu nove sezone HNL-a svladavši pred više od 30.000 gledatelja na Poljudu Slaven Belupo s 2-1 (2-1).
Svi su pogoci postignuti u prvom poluvremenu. Golove su za Hajduk dali Marko Livaja iz kaznenog udarca u 18. minuti te novo pojačanje Abdoulie Sanyang u 37. minuti, dok je na drugoj strani jedino poentirao Matej Šakota u nadoknadi prvog poluvremena.

Više od 30.000 gledatelja skupilo se na Poljudu kako bi svjedočilo početku nove domaće sezone, a ujedno su navijači Hajduka od prve minute na terenu mogli vidjeti tri velike splitske zvijezde, Ivana Perišića, Ivana Rakitića i Marka Livaju.

Šibenik slavio na Opus Areni

Nogometaši Šibenika sa stilom su se vratili u elitu, u susretu prvog kola nove sezone HNL-a pobijedili su u gostima Osijek na Opus Areni s 2-1 (1-0).

Ivan Božić je već u osmoj minuti doveo Šibenik u vodstvo i najavio da bi favorizirani Osječani mogli imati dosta problema u ovom ogledu. Na 1-1 je izjednačio Marko Soldo u 55. minuti, ali je u 61. pobjednički gol za goste postigao Morrison Agyemang. Kod oba šibenska pogotka pogriješio je osječki vratar Čavlina.

Objava Hajduk bolji od Slaven Belupa, Šibenik slavio na Opus Areni pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

hajduk (478)slaven belupo (22)Sport (10329)