UŽAS! Vozač riječkih registracija ubio pješake na A3, pregazili ih još dva auta

riportal - prije 5 sati - link

Dva muškarca poginula su u teškoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na autocesti A3. Policija je nakon obavljenog očevida objavila detalje.

Očevidom je utvrđeno kako je do prometne nesreće došlo kada su se dvojica muškaraca kao pješaci kretala južnom kolničkom trakom autoceste A3, iako je na kolniku autoceste zabranjeno kretanje pješaka, a na njih je osobnim automobilom riječkih registracijskih oznaka naletio 50-godišnji državljanin Srbije, objavila je policija.

Potom su u tijela dvojice muškaraca, odbačena na kolnik autoceste, udarila dva vozila njemačkih registracijskih oznaka kojima su upravljali 33-godišnjak i 38-godišnjakinja, njemački državljani, koja su se kretala iza osobnog automobila 50-godišnjaka, stoji u policijskom priopćenju.

Dvojica pješaka smrtno su stradala, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u osobnom automobilu riječkih registracijskih oznaka, lakše ozlijeđena, objavila je policija.

Od troje vozača izuzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a od 50-godišnjaka je privremeno oduzeto vozilo radi vještačenja. Tijela smrtno stradalih prevezena su u Nacionalnu memorijalnu bolnicu “Dr. Juraj Njavro” u Vukovaru radi provođenja obdukcije i identifikacije, navodi se u priopćenju.

O svemu poduzetom i utvrđenom, Policijska uprava vukovarsko-srijemska će izvijestiti nadležno državno odvjetništvo, zaključuje policija u priopćenju.

Dionica autoceste A3 između čvorova Babina Greda i Županja bila je zatvorena za sav promet jutros do 7 sati, a do 8:05 se promet odvijao otežano jednim prometnim trakom. . daj primjere naslova za ovo al nek bude u naslovu autor riječkih registracija, piše Index.

The post UŽAS! Vozač riječkih registracija ubio pješake na A3, pregazili ih još dva auta appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

automobil (70)Crna kronika (2335)rijeka (1208)vozilo (21)