Na području Crikvenice polaganjem cvijeća odana počast poginulim braniteljima

novilist - prije 6 sati - link

Zajednička delegacija Grada Crikvenice položila je danas cvijeće i zapalila svijeće na centralnim križevima na grobljima u Grižanama, Selcu, Jadranovu, Dramlju i Crikvenici te na taj način s dubokim poštovanjem i zahvalnošću, odala počast svim hrabrim, poginulim hrvatskim braniteljima koji su omogućili našu slobodu i neovisnost.

Prigodni vijenac i svijeće položeni su i na Spomeniku braniteljima Domovinskog rata u Crikvenici.

Delegaciju predvođenu zamjenicom gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika, Ivonom Matošić Gašparović i Predsjednicom Gradskog vijeća Grada Crikvenice, Vesnom Car Samsa, činili su predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja grada Crikvenice, predstavnici Udruge antifašističkih boraca, PP Crikvenica te predstavnici udruge Vavik vjerna Kirija koji će večeras sudjelovati na bakljadi na Krčkom mostu.
Članovi delegacije s posebnim su se pijetetom prisjetili svih poginulih, ranjenih i nestalih u Domovinskom ratu i trenutaka stvaranja neovisne i slobodne Republike Hrvatske.

Sutra, na samu obljetnicu „Oluje“ delegacija grada Crikvenice prisustvovati će obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Zalužnici i Otočcu.

Objava Na području Crikvenice polaganjem cvijeća odana počast poginulim braniteljima pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

branitelji (15)Dan pobjede i domovinske zahvalnosti (6)Novi Vinodolski & Crikvenica (162)Rijeka & Regija (1181)