Prekrasna snimka iz Međugorja: Najbolja zahvala za Oluju

narod - prije 6 sati - link

snimkasnimka

Da na mladima svijet ostaje, odavno je poznata izreka. Ali, ako svijet ostaje na mladima kao što su sudionici Mladifesta u Međugorju, onda nas uistinu čeka svijetla budućnost. Dokazuje to ova prekrasna snimka nastala kao zahvala kroz zajedništvo, molitvu i pjesmu.

Ova snimka je nesumnjivo kruna domoljublja ovih mladih katolika uoči Oluje.

>Mladifest u Međugorju: Fra Jozo Grbeš poručio mladima da se ne boje

 

Mladifest u Međugorju okupio mlade iz 80-ak zemalja diljem svijeta

Festival mladih, poznatiji kao Mladifest u Međugorju godinama okuplja mlade katolike iz cijeloga svijeta. Oni su ove u Međugorje stigli iz 80-ak zemalja.

Drugoga dana festivala, od jutra su slušali kateheze i svjedočanstva, a uvečer sudjelovali u večernjem programu i na misnom slavlju kojega je predvodio provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra Jozo Grbeš.

„Povijest spasenja počinje s jednim anđelom i jednom ženom. On kaže njoj: “Zdravo milosti puna! Gospodin s tobom”. Ona biva zbunjena događajem i pozdravom. Na tu zbunjenost anđeo govori one jake riječi koje su potrebne svakom čovjeku: ne boj se! One odjekuju stoljećima u svakoj duši. Da, ne boj se! Ne boj se ljubavi. Ne boj se neizvjesnosti. Ne boj se patnje. Ne boj se samoće. Ne boj se istine. Ne boj se novoga. Ne boj se javnog mišljenja. Ne boj se što će reći danas Instagrami, Tik Tok…. Ne boj se anđeo Gospodnji je s tobom”, kazao je.

Fra Grbeš je mladima dao nadahnjujuću poruku da se ne boje. Ta je poruka, sudeći prema snimci, doprla ne samo do njih. Uz ovakvu mladež, nitko se ne treba plašiti budućih vremena.

Objava Prekrasna snimka iz Međugorja: Najbolja zahvala za Oluju pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Izdvojen članak (245)Svijet (1834)