Pohvale za olimpijsko srebro stižu sa svih strana, a obratio se i Đoković: ‘Donna mi je jedna od omiljenih tenisačica’

riportal - prije 5 sati - link

Reakcije na finale ženskog tenisačkog turnira Olimpijskih igara ne jenjavaju ni dan kasnije, a u Hrvatskoj i okolici glavna tema razgovora je 28-godišnja Donna Vekić koja je osvojila povijesno olimpijsko srebro.

Srpski tenisač Novak Đoković istaknuo je kako je Donna jedna od njegovih najdražih tenisačica, što je potaknulo novinare da upitaju Vekić dijeli li savjete s Đokovićem ili ih od njega prima.

“Nisam ja osoba koja bi ga mogla išta savjetovati, on je najveći svih vremena, ali znam da je uvijek spreman pomoći nam ako treba, odgovoriti što treba. Vrlo je susretljiv, a ja sam ponosna što Novaka mogu zvati svojim prijateljem,” rekla je Osječanka koja je osvojila prvu medalju za Hrvatsku u ženskoj konkurenciji u tenisu.

Đoković će uskoro igrati u finalu, gdje će mu protivnik biti Španjolac Carlos Alcaraz, koji ga je nedavno porazio u finalu Wimbledona. Iako je ostvario izvanrednu karijeru, srpskom tenisaču još uvijek nedostaje olimpijsko zlato, piše Net.hr.

The post Pohvale za olimpijsko srebro stižu sa svih strana, a obratio se i Đoković: ‘Donna mi je jedna od omiljenih tenisačica’ appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Sport (10280)Tenis (272)