Brončani hrvatski olimpijac se rasplakao na dočeku

narod - prije 5 sati - link

Brončani hrvatski olimpijac Miran Maričić (27) vratio se u Bjelovar, gdje mu je priređen doček. Maričić je osvojio treće mjesto u streljaštvu, u disciplini zračna puška s 10 metara. S njim su u Zagreb sletjeli i kolega strijelac Petar Gorša te stolnotenisačica Ivana Malobabić. U rodnom ga je Bjelovaru dočekalo više od 100 ljudi, mažoretkinje su mu držale špalir, a od Grada je dobio dodatnih 10 tisuća eura nagrade.

“Nije mi lako pričati, osjećam se slično kao kad sam se natjecao u finalu Olimpijskih igara. Neizmjerno mi je drago što ste došli podržati moj uspjeh u ovolikom broju, što ste svjesni veličine ove medalje za mene i za grad Bjelovar. Možda pustim i koju suzu. Znam da sam ušao u besmrtnost što se tiče sporta. Posebno mi je drago što će grad Bjelovar biti zauvijek zapisan kao brončani na Olimpijskim igrama u Parizu”, rekao je Maričić na dočeku.

Kasnije, kada mu se pridružila obitelj, stigle su i suze. “Za kraj sam ostavio za mene nešto posebno drago, naravno, moju obitelj, koja mi je najveća potpora u svemu. Pozvao bih svoju ženu, roditelje i braću da dođu ovdje. Potpora od njih je nevjerojatna. Posebno sam ponosan što sam im ovo uspio priuštiti u životu. Veliko im hvala što su tu uz mene. Ne mogu biti sretniji u ovom trenutku”, rekao je kroz suze Maričić, čije riječi prenosi Bjelovar.info.

Objava Brončani hrvatski olimpijac se rasplakao na dočeku pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Možda ste propustili (83)Sport (10221)