Iz revolvera pucao ljubavnici pokraj glave u Gorskom kotaru; Mlatio ju i čupao za kosu

riportal - prije 8 sati - link

U Riječkom zatvoru završio je 57-godišnjak iz Gorskog kotara koji je osumnjičen da je u šumi prijetio ženi s kojom je u ljubavnom odnosu, piše lokalni riječki portal Burin, a prenosi Index.

Policija ga sumnjiči da ju je tukao, a onda i pucao iz pištolja u zrak, pokraj njene glave. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedokinju, u ovom slučaju žrtvu, i od ponavljanja kaznenog djela.

“Ubit ću tebe i sebe. Sve mi priznaj”

Sve se dogodilo 31. srpnja oko 17:30 u šumskom predjelu zvanom Sobolova Japlenica, između Delnica i Lokava.

Na tom mjestu se sastao s ljubavnicom, otključao je i otvorio šumsku rampu te su oboje, svako svojim vozilom, ušli na šumski put.

U namjeri da je prestraši, piše Burin, vikao je: “Nećemo više ni ti ni ja izaći odavde.” Zatim je iz svog auta izvadio pištolj i zaprijetio: “Ubit ću tebe i sebe. Sve mi priznaj.”

Problematično mu je bilo, pokazala je rekonstrukcija događaja, da joj nije jedini. Od nje je tražio i mobitel da joj vidi telefonske pozive.

Našli mu revolver marke Smith & Wesson

Poslije toga ju je, sumnjiči ga policija, počeo udarati rukama po glavi, čupati joj kosu, a onda je ispalio jedan hitac u zrak, pokraj njene glave. Policija mu je pronašla i oduzela revolver marke Smith & Wesson i četiri pripadajuća metka.

Protiv 57-godišnjaka je već u tijeku drugi kazneni postupak zbog kaznenog djela nametljivog ponašanja u odnosu na istu žrtvu. 

Policija ga za ovaj incident sumnjiči za kaznena djela prijetnje te dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

The post Iz revolvera pucao ljubavnici pokraj glave u Gorskom kotaru; Mlatio ju i čupao za kosu appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2327)Gorski Kotar (181)tragedija (32)