Elkasević: Bila mi je želja riješiti u prvom hicu, tako sam i mami obećala

narod - prije 7 sati - link

Naša atletska kraljica Sandra Elkasević izborila je finale diska, svoje četvrto u nizu na Olimpijskim igrama, i to sjajnim prvim hicem od 65,63 m.

– Odraditi smo zagrijavanje vani na ulasku u stadion. Došli smo tu, prva dva hica na zagrijavanju nisam bila kakva sam priželjkivala, ali jako sam se dobro osjećala, onda sam malo bila u strahu koliko se dobro osjećam jer se nisam htjela puno potrošiti. Htjela bih se spremiti za finale koje nas očekuje u ponedjeljak u večernjim terminima. Bila mi je želja riješiti u prvom hicu da idemo doma. Tako sam i mami obećala i to sam riješila. Još jedne kvalifikacije odrađeno glatko, rekla je za HRT.

Jedina bolja od nje bila je Amerikanka Valarie Allman sa 69,59 m.

– Iz iskustva znam i to uvijek radim – gledam samo sebe. Ako budem bacila hitac za koji se spremam i koji zaslužujem, mogu se visoko plasirati. Ne želim se ometati drugim protivnicima, neka se one ometaju sa mnom, a ne ja njima. Želim biti najbolja verzija same sebe. Pa neka bacim i 70 metara i budem 17., to jest ne mogu biti 17. već 12., ali ja ću biti sretan.

Spremna je na lov na svoju treću olimpijsku medalju.

– Sve je kako treba. Nabavili smo si klimu, nabavili smo si frižider, ponijeli smo svoje madrace. Ne možete nam Francuzi ništa, tako da smo spremni na sve.

Objava Elkasević: Bila mi je želja riješiti u prvom hicu, tako sam i mami obećala pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Sandra Elkasević (11)Sport (10136)