TUGA U POŽEGI Prijatelji i profesori opraštaju se od Daniela Dujića koji je poginuo na Batahovini

dulist - prije 5 sati - link

U prometnoj nesreći koja se nedavno dogodila na Batahovini smrtno je stradao 19-godišnji učenik Ekonomske škole Požega, Daniel Dujić.

-Da je bar samo ružan san!
Nažalost nije. Prenosim vam strašnu vijest koju sam upravo primila. Poštovana profesorice Sunarić, teška srca Vam javljamo da je jutros u teškoj prometnoj nesreći poginuo učenik Daniel Dujić. Molimo da obavijestite ostale profesore te Vam detalje o događanju sprovoda javljamo naknadno. Lp, Maria Prekpaljaj, u ime bivšeg 4.h razreda – objavljeno je na Facebook stranici Ekonomske škole Požega.

U komentarima objave, opraštaju se mnogobrojni Danielovi prijatelji, poznanici, profesori i profesorice, školski kolege i kolegice.
‘Dragi Daniel, tvoj zarazni osmijeh i vedrinu, kojima bi ispunio cijelu učionicu, nikada neću zaboraviti! Čast mi je bila poznavati te i biti tvoja profesorica! Uvijek ćeš imati posebno mjesto u mom srcu! Počivaj u miru božjem, dragi naš Daniele!’

‘Majko mila… Nema suza dovoljno, ni pravih riječi, od svih nas koji smo ga znali i uživali u njegovoj vedrini.’

‘Takav dečko za poželjeti roditeljima i profesorima. Teško je razumjeti i naći utjehu. Roditeljima želim svu snagu svijeta da izdrže’, neki su od komentara ispod objave.

Foto: Facebook stranica ‘Ekonomska škola Požega’

 

 

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2319)