Boksač želi pomoći Talijanki koja je izgubila od biološkog muškarca: ‘Lude agende’

narod - prije 4 sata - link

Talijanska boksačica, Angela Carini, povukla se iz svoje olimpijske borbe u Parizu nakon samo 45 sekundi natjecanja, odbivši nastaviti meč protiv biološkog muškarca, Imane Khelif. Jake Paul, boksač i vlasnik promocije Most Valuable Promotions (MVP), ponudio je Carini mjesto na jednom od svojih nadolazećih boksačkih programa.

Poruka iz boksačkog saveza: Nastup biološkog muškarca protiv žene narušava fair play

“Angeli Carini: iako se tvoji snovi danas nisu mogli ostvariti zbog ludih agenda koje trenutno vladaju našim svijetom, volio bih ti ponuditi da se boriš u predborbi MVP-a, kako bi svijetu pokazala svoje talente na pravednoj platformi, a ne protiv muškarca”, napisao je Paul na Twitteru. “Internete, pomozi da ovo dođe do nje.”

Navikla sam patiti”, izjavila je Carini novinarima nakon poraza od Khelif. “Nikad nisam primila takav udarac, nemoguće je nastaviti. Nisam ja ta koja će reći je li to nezakonito. Ušla sam u ring da se borim. Ali nakon prve minute više nisam imala volje. Počela sam osjećati jaku bol u nosu. Nisam odustala, ali udarac je previše bolio pa sam rekla dosta. Odlazim uzdignute glave”, zaključila je, piše Fightsite.

Objava Boksač želi pomoći Talijanki koja je izgubila od biološkog muškarca: ‘Lude agende’ pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Možda ste propustili (73)Sport (10145)