U situaciji oko oca Barbare Matić ključni potez povukla je Grabar-Kitarović

narod - prije 8 sati - link

Otac zlatne hrvatske džudašice Barbare Matić, koja je u srijedu osvojila naslov olimpijske pobjednice, Boris Matić završio je u pritvoru u četvrtak zbog sumnje za seksualni napad, objavio je francuski internetski portal BFMTV. No, u e-mailu poslanom Hini, obitelj Matić u četvrtak je demantirala navode medija da je Boris Matić uhićen. Za integritet Borisa Matića zauzela se, svim svojim ugledom, i hrvatska članica Međunarodnog olimpijskog odbora Kolinda Grabar-Kitarović.

Budući da je istraga još u tijeku, neprofesionalno je od strane medijskih djelatnika prejudicirati kvalifikaciju događaja, nazivajući ga prisilnim činom, stoji u priopćenju obitelji Matić. Prijavila ga je jedna volonterka koju je on poljubio u obraz.

> Obitelj Matić negira privođenje Barbarina oca Borisa: Mediji prejudiciraju kvalifikaciju događaja

Onog trenutka kada je saznao da mu je kći prošla dalje i da je ostvarila i svoj posljednji sportski san, tata Matić je svoje oduševljenje podijelio s prvom osobom do sebe, a bila je to jedna volonterka. Nažalost, on je to učinio nezgrapno, poljubivši ju u obraz, a mlada dama je to odlučila podijeliti s policijom, piše Večernji.

Za integritet Borisa Matića zauzela se, svim svojim ugledom, i hrvatska članica Međunarodnog olimpijskog odbora Kolinda Grabar-Kitarović koja je odmah zvala Veleposlanstvo Republike Hrvatske i za osumnjičenog hrvatskog građanina zatražila konzularnu potporu baš kao i odvjetnika i službenog prevoditelja.

Objava U situaciji oko oca Barbare Matić ključni potez povukla je Grabar-Kitarović pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Barbara Matić (41)boris matić (5)Možda ste propustili (72)Sport (10136)