U Rijeci svečano obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

riportal - prije 6 sati - link

U sjećanje na sve poginule policajce i branitelje Domovinskog rata zapaljene su svijeće i položeni cvjetni aranžmani te je služena i sveta misa, izvijestila je policija.

U sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci danas je započelo svečano obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

U sjećanje na sve poginule policajce i ostale branitelje Domovinskog rata na spomeniku Sv. Mihovila ispred zgrade Policijske uprave zapaljene su svijeće i položeni su cvjetni aranžmani.

Odavanje počasti preminulim braniteljima predvodio je načelnik Policijske uprave Hari Brnad sa suradnicima, a u svečanosti su sudjelovali i predstavnici Udruga proizašlih iz Domovinskog rata te ostali djelatnici i građani.

U sklopu sjećanja na sve branitelje iz Domovinskog rata održana je molitva, kao i sveta misa u Kapelici Svetog Vida, koju je služio policijski kapelan fr. Kristijan Gerbic.

Uoči i na dan obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, 4. i 5. kolovoza, predstavnici Policijske uprave sudjelovat će u protokolima zajedno s predstavnicima drugih državnih tijela, Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke te s članovima Udruga branitelja iz Domovinskog rata, kao i u mimohodima branitelja što će se tradicionalno održati u Rijeci i Opatiji.

The post U Rijeci svečano obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti (4)obiljezavanje (8)policija (782)RIJEKA I PGŽ (959)