Zdravko Čolić pred Riječane će izaći dvije večeri zaredom! Najavljen dodatni koncert u Dvorani mladosti

riportal - prije 8 sati - link

Nakon rasprodanog prvog datuma, najavljen je još jedan datum koncerta – 30. studenoga

Vijest kako će, nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, Zdravko Čolić ove jeseni stići i u Dvoranu mladosti, kod Riječana je dočekana s velikim oduševljenjem i iščekivanjem.

To potvrđuje i informacija kako ulaznica za najavljeni koncert 29. studenoga više nema. Upravo zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za sutradan, 30. studenoga.

Tako će Čolić u Dvorani mladosti izaći dvije večeri zaredom, na oduševljenje svih onih koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi najavljeni koncert.

Riječane, ali i sve njihove goste, Čolić će, kao i do sada u gradovima u kojima je nastupao više večeri zaredom, obje večeri ”počastiti” jednako moćnom interpretacijom pjesama, kao i svojom nenadmašnom i nepresušnom energijom.

Pjesme poput ‘Ti si mi u krvi’, ‘Produži dalje”, ‘Gori vatra’, ‘Noć mi te duguje’, ‘Svadbarskim sokakom’, ‘Jedna zima sa Kristinom’, ‘Krasiva’, ‘Čija je ono zvijezda’, ‘Pjevam danju, pjevam noću’, ‘Pusti, pusti modu’ i mnoge druge iz Čoline karijere duge preko 50 godina, odjekivat će tako Rijekom dva dana, a ulaznice za drugi najavljeni koncert dostupne su putem sustava Eventim.

Foto: Dario Horvat

The post Zdravko Čolić pred Riječane će izaći dvije večeri zaredom! Najavljen dodatni koncert u Dvorani mladosti appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Glazba (567)koncert (144)Mozaik (720)ulaznice (9)zdravko čolić (10)