Općine Kostrena će kostrenskim srednjoškolcima osigurati poklon bonove za školske potrepštine

riportal - prije 11 sati - link

Općina Kostrena će i ove godine svojim srednjoškolcima osigurati poklon bon u iznosu 80 eura za nabavku udžbenika i školskih potrepština.

Ovu pogodnost moći će ostvariti svi učenici koji imaju prebivalište na području Kostrene, a koji to pravo ne ostvaruju po nekoj drugoj osnovi.

Bonovi će se izdavati u Općini Kostrena od 1. kolovoza do 30. rujna 2024. godine, a moći će ih se iskoristiti do 31. listopada ove godine u knjižarama Narodne novine, Školska knjiga, Hoću knjigu, V.B.Z. i Znanje.

Kako bi ostvarili pravo na bon, učenici ili zakonski zastupnici trebaju predočiti dokaz o prebivalištu (osobna iskaznica ili potvrda MUP-a) i potvrdu o upisu za školsku godinu 2024./2025.

Refundacija troška kupnje

Korisnicima koji su udžbenike ili potrepštine za srednju školu nabavili u nekoj drugoj knjižari ili putem online prodaje refundirat će se troškovi uz predočenje izvornika računa.

Zahtjev za refundaciju može se podnijeti najkasnije do 31. listopada 2024 na kostrena@kostrena.hr. Računu je potrebno priložiti uvjerenje o prebivalištu ili osobnu iskaznicu učenika i potvrdu škole koju učenik pohađa.

The post Općine Kostrena će kostrenskim srednjoškolcima osigurati poklon bonove za školske potrepštine appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

kostrena (63)RIJEKA I PGŽ (957)škola (60)