Jedinstveni bookmarkeri proizašli iz radionica u Novom Vinodolskom

novilist - prije 7 sati - link

Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski, u suradnji s voditeljicom radionice Vlatkom Janjić, u srpnju je organizirala dvije iznimno uspješne radionice izrade bookmarkera, za koje se tražilo mjesto više.

Radionice su održane u prostoru Turističkog informativnog centra Turističke zajednice grada Novi Vinodolski.

Pod stručnim vodstvom Vlatke Janjić, polaznici su naučili kako pravilno rukovati epoksi smolom, kao i koja vrsta epoksi smole je najprikladnija za početnike.

Zahvaljujući Vlatkinim uputama, izrada bookmarkera nije bila nimalo teška, a rezultati su bili odlični – prekrasni bookmarkeri s ljetnim motivima.

Cvjetovi, školjkice i zlatni listići krasili su većinu bookmarkera, a svaki je bio jedinstven unatoč korištenju istih materijala, što je omogućilo polaznicima da izraze svoju kreativnost.

Tijekom radionica, sudionici su imali priliku upoznati se s procesom miješanja i lijevanja epoksi smole, što je mnogima bio prvi susret s ovim materijalom.

Budući da proces sušenja epoksi smole traje 24 sata, nakon proteka tog vremena polaznike su u TIC-u dočekali prekrasni radovi, spremni za preuzimanje i pokazivanje.

Radionice su se pokazale uspješnim, a polaznici nisu krili zadovoljstvo stečenim novim vještinama te vjerujemo kako ćemo i u budućnosti organizirati slične radionice.

Objava Jedinstveni bookmarkeri proizašli iz radionica u Novom Vinodolskom pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Novi Vinodolski (36)Novi Vinodolski & Crikvenica (164)Rijeka & Regija (1206)