Lukas Kačavenda službeno igrač Dinama

novilist - prije 4 sata - link

Hrvatski nogometni prvak Dinamo službeno je obznanio kako je potpisao višegodišnji ugovor s 21-godišnjim veznim igračem Lukasom Kačavendom, hrvatskim U21 reprezentativcem.

Kroz cijelu prošlu sezonu Kačavenda je bio dio Dinamove svlačionice, ali zbog teške ozljede nije odigrao ni jednu službenu utakmicu. Tada je bio na posudbi u Dinamu iz Lokomotive, a sada je i definitivno prešao u klub u kojem je, ranije tijekom karijere, prošao nogometnu školu.

„Presretan sam što sam i službeno postao igrač Dinama. Nažalost, prošla sezona nije bila ni izbliza onakva kakvu sam priželjkivao, ali ove sezone očekujem drugačiju priču. Doista sam se trudio i grizao na pripremama, svjestan sam da se moram boriti za svoju šansu u momčadi, ali ni u jednom trenutku nisam gubio vjeru. Stoga se nadam da će mi se sve to uskoro vratiti i da me brzo čeka službeni debi u najdražem dresu“, rekao je Lukas Kačavenda, a prenosi službena internetska stranica Dinama.

Nova sezona HNL-a počinje ovog petka, a otvara je upravo Dinamo. Na maksimirskom stadionu hrvatski prvak od 21 sat igra protiv Istre 1961.

Objava Lukas Kačavenda službeno igrač Dinama pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

gnk dinamo (21)Lukas Kačavenda (8)nogomet (2278)Sport (10018)SuperSport HNL (32)