Okusi Kvarnera u avionima Croatia Airlinesa do kraja studenog: Evo što se sve krije u “snack boxu”

novilist - prije 4 sata - link

Dio bogatstva okusa kvarnerske gastronomije od danas pa sve do kraja studenog mogu kušati putnici na letovima nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa. Riječ je naime, o nastavku projekta Okusi Kvarnera u zrakoplovima Croatia airlinesa koji po drugi put zajednički provode Turistička zajednica (TZ) Kvarnera, Croatia Airlines i Hrvatska turistička zajednica (HTZ). Nastavak projekta predstavili su danas u opatijskom hotelu Keight Curio Collection by Hilton Zlatko Komadina, primorsko-goranski župan, Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera, Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa, te Dubravka Auferber, voditeljica Odjela za udružene i strateške projekte HTZ-a.

Croatia Airlines tako svojim putnicima na domaćim i međunarodnim letovima, u poslovnom razredu nudi veliki snack box u kojem su kobasica s ružmarinom, zelena pasta od maslina, krekeri sa žlahtinom i kaduljom, keksi sa suhim smokvama i keksi s kestenom. Na letovima kraćima od jedan sat u ponudi je mali snack box u kojem su kobasica s ružmarinom, krekeri sa žlahtinom i kaduljom te keks s kestenom, dok će se putnicima u ekonomskom razredu nuditi krekeri sa žlahtinom i kaduljom.

– Drago nam je da nastavljamo ovu suradnju s Croatia Airlinesom koju smo započeli prošle godine. Cijela priča je iznimno važna za Kvarner, pogotovo u kontekstu činjenice da smo i službeno proglašeni Europskom regijom gastronomije za 2026. Kvarner doista zaslužuje tu titulu jer imamo neke od najboljih restorana, ali i vrhunske namirnice tako da doista imamo što pokazati i čime se dičiti, istakla je Peršić Živadinov. Također je dodala kako bi ovakve projekte bilo teško provoditi bez projekta udruženog oglašavanja kroz koji dio financiranja odrađuje i HTZ.

OPATIJA,01. 08.2024 .RIJEKA<br />HOTEL KEIGHT HILTON OPATIJA PREDSTAVLJANJE PROJEKTA OKUSI KVARNERA U ZRAKOPLOVIMA CROATIA AIRLINESA<br />
SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Slaven Žabo je također ukazao kako se radi u vrlo uspješnom projektu.

– Iznimno mi je drago da naši putnici već mogu kušati obroke koji predstavljaju okuse ove regije. Naši obroci su koncipirani na način da se baziraju na autentičnim namirnicama i koncipirajući ih, pokušavamo, predstaviti gastro scenu Kvarnera. Ujedno nam je drago što će ove obroke imati prilike kušati i putnici na našim cjelogodišnjim letovima za riječki aerodrom, ali i putnici u našem novom zrakoplovu Airbus 220, a koji se idućeg tjedna uključuje u promet, najavio je direktor komercijalnih poslova nacionalnog avioprijevoznika dodavši kako su ovakve promocije ustvari odlična uvertira u okuse koje putnike čekaju na samoj destinaciji.

Da je riječ je o vrlo uspješnom projektu koji je odlično prihvaćen od strane brojnih gostiju i koji u prvi plan stavlja promociju hrvatskog turizma kroz isticanje bogate i raznolike gastronomije odabranih regija, ukazala je i Dubravka Auferber navodeći da su do sada su na ovaj način predstavljeni okusi slavonskih delicija i dalmatinske marende, dok je primorsko-goranski župan dodao kako Primorsko-goranska županija putem Turističke zajednice Kvarnera kontinuirano promovira posebnosti kvarnerske regije, kako samih destinacija, tako i doživljaja u njima.

Inače, osim posebnog gastronomskog doživljaja za putnike na letovima u 28 međunarodnih i 8 domaćih odredišta Croatia Airlinesa, ovaj projekt istodobno predstavlja jedinstvenu priliku za promociju Kvarnera kao destinacije gastronomije i pune raznolikosti doživljaja. Projekt Okusi Kvarnera u zrakoplovima Croatia Airlinesa uključuje i širu marketinšku suradnju pa će vidljivost Kvarnera biti istaknuta i kroz interne kanale Croatia Airlinesa kao što su putni časopis, video ekrani u zrakoplovima, newsletter Croatia Airlinesa, oglašavanje na društvenim mrežama i internim medijima, plakatima u poslovnicama tvrtke, kao i na posebnoj web podstranici gastro ponude Croatia Airlinesa.

Objava Okusi Kvarnera u avionima Croatia Airlinesa do kraja studenog: Evo što se sve krije u “snack boxu” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

croatia airlines (23)rijeka (1223)