POGLEDAJTE CIJELU SNIMKU! Žena i kćer šefa HŠ-a vrijeđale vatrogasce i policiju: Jedna od njih bit će prijavljena

riportal - prije 4 sata - link

‘Svi će platiti cijela država. Ja ću im se krvi napiti jer se i meni pije krv. Sve da snimaš’

Pred RTL-ovim kamerama jučer se odvio pravi incident, tijekom izvještavanja RTL-ove reporterke Petre Mlačić Vučemilović-Jurić s požarišta kod Ićeva u kadar su upale dvije žene.

Žene su krenule agresivno galamiti i vrijeđati vatrogasce, žaleći se kako ih nema dovoljno i kako ne gase požar kako bi trebali. Doznalo se da se radi Anni i Nedi Dujić o supruzi i kćeri bivšeg Skradinskog gradonačelnika i sadašnjeg šefa Hrvatskih šuma, Nediljka Dujća.

“Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se doli guši, sve je napravija za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! Nakaze jedne”, vikala je Anna Dujić.

“Prinosi, prinosi. Snimaj ga, snimaj, glasno viče mlada žena i agresivno okreće kameru prema vatrogascu DVD-a Šibenik koji se okreće i odlazi prema automobili. Mlada žena tu ne staje pa nastavlja vikati i vrijeđati: “I policajku onu, je*em joj mater”.

Njezina majka se tada uključuje s uvredama i galamom: “Oduzela je čoviku dozvolu i kaznu mu naplatila jer je vatrogascima nosija marendu i vodu. Policija mu je naplatila kaznu. Tri cisterne vode se jučer za cili dan nisu potrošile. Na početku je bilo četiri pet kamiona vode, ali niko ništa ni crijevo se nije razvilo.

Kćer Nediljka Dujića potom se okreće novinarki i viče: “Sve da si prinila, sve! Jer ovome netko mora stati na kraj. Neko će platiti za ovo odštetu, ovi vatrogasci će platiti. Svi će platiti cila država. Ja ću im se krvi napiti jer se i meni pije krv. Sve da snimaš i ovoga ovdje (misleći na policajca).”

Nastavile su s uvredama na račun vatrogasaca tvrdeći da se cijeli dan samo voze i ništa ne rade. Vikale su da na terenu ne rade ništa osim što se voze i bježe.

“Proliju kanticu vode i odu, to je to cili dan”, bijesno je vikala supruga Nediljka Dujića.

Kako neslužbeno doznajemo ona će biti prijavljena zbog vrijeđanja policajke i još jednog incidenta kojeg je izazvala iza naših kamera. Žena se kako doznajemo autom ‘naslonila’ na policajku i nije se htjela maknut već ju je cijelo vrijeme vrijeđala, piše Danas.hr.

The post POGLEDAJTE CIJELU SNIMKU! Žena i kćer šefa HŠ-a vrijeđale vatrogasce i policiju: Jedna od njih bit će prijavljena appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska i svijet (519)požar (426)snimka (8)vatrogasci (210)žena (21)