Popularni Dani komunikacija sljedeće godine u svibnju!

novilist - prije 10 sati - link

Rezervirajte termine u svojim kalendarima – novo izdanje popularnog festivala kreativnosti i komunikacija Dani komunikacija održat će se od 15. do 18. svibnja 2025. u Rovinju! Tri uzbudljiva dana, ovaj put u svibnju, posvećena komunikacijama, kreativnosti i digitalnim inovacijama bit će ispunjena predavanjima vizionara industrije svjetskoga glasa, razgovorima s domaćim i regionalnim stručnjacima, radionicama, svečanim dodjelama strukovnih nagrada, partyjima i nizom drugih sadržaja – uz upijanje novih znanja i iskustava, ali i vitamina D u neodoljivom morskom ozračju.

13.04.2024., Rovinj – 10. Dani komunikacija 2024. u Rovinju. – Zalazak sunca na beach afterpartyu

Poznati festival tržišnih komunikacija koji se već godinama održava u Rovinju, a nominiran je za jedan od najboljih evenata na svijetu, prepoznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promjena – jedanaesti će put u rovinjskom Loneu dočekali sve one koji komunikacijsku industriju istovremeno mrze i vole, ali prema njoj, zahvaljujući ovom festivalu koji zdušno okuplja komunikacijsku zajednicu, nikako ne mogu biti ravnodušni.

Ovogodišnjega festivalskog izdanja, najposjećenijega dosad, prisjetite se na poveznici, a festivalske kotizacije za DK2025, kao i službeni smještajni kapaciteti, u prodaju će biti pušteni u prosincu. Do tada se treba strpjeti, a sve informacije dostupne su na službenim stranicama festivala na www.danikomunikacija.com.

12.04.2024., Rovinj – 10. Dani komunikacija 2024. u Rovinju. – Beach afterparty

Objava Popularni Dani komunikacija sljedeće godine u svibnju! pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Promo (306)