Orijent i Nehaj saznali suparnike u pretkolu Kupa, Mohorović napustio Krimeju i otišao u Šibenik

novilist - prije 4 sata - link

RIJEKA   Nogometaši Orijenta u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa gostovat će kod četvrtoligaša iz varaždinskog bazena – Bednje. Jedna utakmica pretkola igra se u srijedu 28. kolovoza u 16.30 sati, odnosno između susreta drugog i trećeg kola Prve NL. Orijent u drugom kolu dočekuje Sesvete, a u trećem gostuje kod Zrinskog u Osijeku.

Prvenstvo počinje 17. kolovoza, Krimejčani na startu dočekuju Croatiju iz Zmijavaca. Do tada su zakazane još najmanje četiri pripremne utakmice, na Krku (2. kolovoza), u Medulinu protiv Uljanika (3. kolovoza), protiv Karlovca na Krimeji 7. kolovoza, te protiv porečkog Jadrana 10. kolovoza. Crvene je napustio vratar Patrik Mohorović koji odlazi u redove novog prvoligaša Šibenika, Orijent će od tog transfera nešto uprihoditi na ime odštete.

Suparnika u pretkolu Kupa saznali su i nogometaši Nehaja koji će dočekati Croatiju iz Đakova. Pobjednici parova pretkola plasirat će se u završnicu Kupa Hrvatske, odnosno među 32 momčadi gdje su se sukladno rejtingu već plasirali svi prvoligaši i najbolji drugoligaši.

 

Objava Orijent i Nehaj saznali suparnike u pretkolu Kupa, Mohorović napustio Krimeju i otišao u Šibenik pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

kup hrvatske (8)nogomet (2279)orijent (18)