Vekić uoči polufinala: Toliko mi znači podrška iz Hrvatske da vam to ne mogu opisati

narod - prije 6 sati - link

vekićvekić

Pobjedom 6:4, 2:6, 7:6 (8) protiv Martje Kostjuk u trosatnom trileru, nakon dvije propuštene i jedne spašene meč-lopte, Donna Vekić je postala prva hrvatska tenisačica koja je došla do polufinala olimpijskog turnira. Hrvatska tenisačica igra već danas. No, ipak je morala dati kratku izjavu.

“Bio je stvarno nevjerojatan meč. Bilo je svega, ostavila sam sve na terenu i jako sam sretna što sam pobijedila”, izjavila je 28-godišnja Osječanka u razgovoru za HRT.

“Znala sam da neće biti jednostavno s njom. Uvijek je tako, uvijek igra bolje kad gubi i očekivala sam da će dati sve od sebe do kraja meča. Bila je borba do zadnjeg poena”, rekla je.

> Vekić nakon drame u polufinalu Olimpijskih igara

“Kad se igra za Hrvatsku, to je malo drugačije. Te duple koje sam napravila na meč-lopte, to nije nešto što bih inače napravila na turnirima. No, kad se igra za Hrvatsku, više rade živci, više je nervoze. Stvarno sam dala sve od sebe”.

Otkrila je i što da ju je posebno ganulo ono što joj je rekla bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović: “Toliko mi znači podrška iz Hrvatske da vam to ne mogu opisati, Kolinda je u jednom trenutku nakon drugog seta rekla: ‘Cijela Hrvatska je uz tebe’, meni su došle suze na oči, stvarno cijenim to”.

“Pokušat ću se oporaviti što bolje. To je meč za medalju, tako da ginem”, zaključila je hrvatska tenisačica koja će se u slučaju pobjede boriti za zlatno odličje, a u slučaju poraza igrati meč za broncu.

Objava Vekić uoči polufinala: Toliko mi znači podrška iz Hrvatske da vam to ne mogu opisati pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

donna vekić (87)Izdvojen članak (179)Sport (9974)