Staforda šetao po Kostreni bez povodca i brnjice. Pred očima vlasnice zaletio se na njezinu chihuahuau i usmrtio ju

novilist - prije 5 sati - link

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka kazneno je prijavljen 20-godišnji državljanin Ukrajine zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

Riječ je o osobi koju se sumnjiči da jučer na području Kostrene, oko 13.15 sati, u šetnji s psom pasmine američki staford nije psa šetao na uzici (povodcu) i s obveznom brnjicom pa se isti zaletio na drugog psa manje veličine, pasmina chihuahua, te ga usmrtio.

Time je oštetio 49-godišnju hrvatsku državljanku.

Osumnjičeni 20-godišnjak je priveden na kriminalističko istraživanje tijekom kojega je vrijeđao policijske službenike i ometao ih u postupanju.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, završetkom istraživanja je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Također je i prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o zaštiti životinja te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Objava Staforda šetao po Kostreni bez povodca i brnjice. Pred očima vlasnice zaletio se na njezinu chihuahuau i usmrtio ju pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2310)kaznena prijava (57)