Pijana žena (33) boksala po zraku u smjeru policajca, vrijeđala ga i omalovažavala! Nije dobro prošla…

riportal - prije 6 sati - link

U Kninu se dogodio incident zbog kojeg je 33-godišnjakinju policija prijavila za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Sve se dogodilo 29. srpnja oko 19:50 u jednom ugostiteljskom objektu.

Policija je zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira te su na terasi objekta zatekli dvije žene, od 33 i 50 godina. Obje su vikale i galamile, što je prekršaj prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira. Policija navodi kako su unatoč upozorenjima i naredbama policajaca nastavile s nepriličnim ponašanjem, vrijeđajući i omalovažavajući policajce.

Situacija je eskalirala kada je 33-godišnjakinja počela rukama i nogama zamahivati prema policajcu koji je pokušavao uspostaviti red, što je okarakterizirano kao sprječavanje policijskog službenika u obavljanju službene radnje. Policija je morala upotrijebiti sredstva prisile da bi je savladala i privela, kažu iz PU šibensko-kninske.

Utvrđeno je da je 33-godišnjakinja imala 1.47 promila alkohola u krvi, dok je njezina 50-godišnja pratiteljica imala 0.51 promil.

Obje žene su privedene u policijsku postaju na daljnju obradu. Protiv 33-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava za prisilu prema službenoj osobi te je privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske. Protiv 50-godišnjakinje je podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja i privedena je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, piše Net.hr

The post Pijana žena (33) boksala po zraku u smjeru policajca, vrijeđala ga i omalovažavala! Nije dobro prošla… appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2290)Knin (8)policija (767)