U Cinestaru svi filmovi za samo 2,50 €! Evo kada

riportal - prije 6 sati - link

Uživajte u filmskim hitovima po super cijeni samo u srijedu 7. kolovoza – vrijedi za sva CineStar kina u Hrvatskoj!

U srijedu, 7. kolovoza, ne propustite fantastičnu priliku za izlazak u kino i uživajte u najnovijim filmskim hitovima po cijeni ulaznice od 2,50 €. Rashladite se i opustite uz omiljene kokice ili nachose i film po izboru. Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, za sve regular projekcije, ali i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove. Odlična je vijest i da se dodaci za 3D, Love box, VIP sjedala, VIP Relax sjedala, Royal Beds, dužinu filma i eXtreme dvoranu ne naplaćuju. Taj dan neće biti aktivna Boutique usluga u Kaptol Boutique Cinema, već će sva sjedala, prema mnogima najljepšeg kina u Hrvatskoj, biti iste cjenovne kategorije od 2,50 €. Također, filmske hitove po povoljnijim cijenama moći ćete pogledati i u ScreenX (Rijeka i Split) i 4DX dvoranama (Zagreb, Rijeka i Split), ali se na sniženu cijenu ulaznice plaća obvezni premium format dodatak.

„Dan za 2,50 €! idealna je prilika za izlazak sami ili društvu, uz širok spektar filmova – od najnovijih blockbuster hitova i akcijskih avantura pa sve do animiranih naslova za cijelu obitelj.

Zakoračite u blockbuster ljeta „Deadpool i Wolverine“, kojeg Marvel Studios predstavlja kao svoju „najveću pogrešku“ do sada. „Jako zabavno, pravi spektakl, fantastično, nenadmašna kombinacija“ – samo su neki od komentara onih koji su film već pogledali. Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola, ovog puta možemo uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverinea. Njih dvojica zajedno mijenjaju povijest MCU-a. 

Od producenata uspješnih franšiza Jurassic, Bourne i Indiana Jones pogledajte novo poglavlje filmskog hita iz 1996. – „Twister 2“. U filmu glume za Zlatni globus nominirana Daisy Edgar-Jones i Glen Powell, koji predvode novu generaciju lovaca na oluje.

Nemojte propustiti niti film „Arcadian“, novi postapokaliptični horor triler u kojem jednu od glavnih uloga tumači Nicolas Cage.

Najmlađe će zasigurno oduševiti animirani hit „Banda čupavih repova 2“, zabavna obiteljska avantura koju ne smijete propustiti, kao i „Izvrnuto obrnuto 2“, nastavak velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. godine, u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njezinih pet emocija.

Napete trenutke donosi film „Nešto je u moru“, u kojem se san o vjenčanju na idiličnoj destinaciji pretvara u noćnu moru kad se pet prijateljica prisilno suočava sa svojim najvećim strahovima na otvorenom moru, okružene morskim psima… 

„Grof Monte Cristo“ spektakularna je visokobudžetna avantura koja će vas odvesti na posebno filmsko putovanje, a nastala je prema istoimenom romanu Alexandrea Dumasa, jednog od filmskoj industriji najmilijih klasika.

Za sve ljubitelje post-apokaliptičnih priča tu je spinoff franšize „Mjesto tišine: Dan prvi“, u kojem gledamo oskarovku Lupitu Nyong’o u glavnoj ulozi.

Pogledajte cijeli kino program za 7. kolovoza i nabavite svoje ulaznice na https://bit.ly/DanZa2-50e  ili na blagajnama kina.

The post U Cinestaru svi filmovi za samo 2,50 €! Evo kada appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Film (232)Filmovi (32)kino (13)RIJEKA I PGŽ (955)ulaznice (8)