Tucak nezadovoljan u Olimpijskom selu: Gladni smo, igrači moraju jesti paštetu i sir

narod - prije 5 sati - link

Izbornik hrvatskih vaterpolista Ivica Tucak otvoreno je kritizirao organizatore Olimpijskih igara nakon prve utakmice turnira i pobjede Barakuda nad Crnom Gorom od 11:8. Tucak je bio zadovoljan predstavom Hrvatske i pobjedom nad Crnogorcima, ali osuo je paljbu po organizatoru zbog prehrane koju su namijenili sportašima u Olimpijskom selu, javlja Večernji list.

– Vrlo malo odmora ima. Idemo sada nešto pojesti u Hrvatsku kuću jer u olimpijskom selu je hrana katastrofalna. Negdje kada završe Olimpijske igre dat ću svoj osvrt na sve skupa a za sada sam usredotočen na natjecanje. Ako igrači moraju jesti paštetu i sir onda ne znam koji je smisao svega. No, kako nama tako i drugima. Idemo nešto pojesti, idemo osjetiti mesa našeg hrvatskog. Već smo pomalo i gladni, vjerujte mi. Gužve su ogromne, loša je hrana. To nije primjereno za ono što sportaš treba a jedino treba da ima dobar krevet i da može nešto dobro pojesti. No, to u ovom slučaju nije niti jedno niti drugo. Lako je za mene no ti dečki igraju – izjavio je nezadovoljni Tucak.

Njegove riječi se prenijeli i srpski mediji koji su objavili njegovu izjavu te napisali da je iznio ‘prljavi veš’. Brojni sportaši su također kritizirali uvjete u Parizu, a nadodali su i da bi smještaj mogao biti udobniji. Podsjetimo, Hrvatska iduću utakmicu igra u utorak protiv Italije. Do kraja natjecanja po skupinama, našim vaterpolistima slijede dvoboji protiv Rumunjske (1. kolovoza), Grčke (3. kolovoza) i SAD-a (5. kolovoza).

Objava Tucak nezadovoljan u Olimpijskom selu: Gladni smo, igrači moraju jesti paštetu i sir pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Ivica Tucak (17)Izdvojen članak (159)Olimpijske igre u Parizu (106)Sport (9852)