Požar na području Tučepa, vatra prodrla u Park prirode Biokovo

narod - prije 6 sati - link

Makarski, omiški i splitski vatrogasci gase požar koji je sinoć buknuo u Tučepima, a u pomoć stižu i zagrebački vatrogasci. Prema posljednjim informacijama vatra je prodrla u Park prirode Biokovo i zahvatila obližnji ranč, a iz Gornjih Tučepa se čuju snažne detonacije. Za sada nije poznato što je uzrokovalo eksplozije. Vatrena linija duga je četiri kilometra i proteže se od Čovića do Šimića.

Detonacije u Gornjim Tučepima – ne zna se što je uzrok eksplozija

Za sada nije poznato što je uzrokovalo eksplozije. Vatrena linija duga je četiri kilometra i proteže se od Čovića do Šimića.

> Požar na području Zadra: Proširio se na prostor vojarne u Zemuniku, angažirane kopnene snage

Zbog požara koji je u utorak navečer buknuo u Tučepima, zatvorena je državna cesta DC512 u mjestu Gornji Tučepi, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, između čvora Zadar centar i čvora Posedarje u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća, vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, ispred graničnog prijelaza Bajakova u smjeru Lipovca kolona teretnih vozila duga je oko 3 kilometra, piše HRT.

Objava Požar na području Tučepa, vatra prodrla u Park prirode Biokovo pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska (3470)Izdvojen članak (158)požar (379)tučepi (10)