Helena Livaković pola godine nakon poroda pozirala u bikiniju

novilist - prije 5 sati - link

Helena Livaković, supruga vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića, na svojim društvenim mrežama povremeno pratitelje počasti trenutcima iz svojeg privatnog života, a ovog je puta pozirala u bikiniju.

Naime, na svojoj je Instagram priči objavila fotografiju s plaže gdje je pozirala sa svojim psom, a mnoge je oduševila svojom vitkom linijom samo pola godine nakon poroda. Prisjetimo se, u siječnju ove godine rodila je prvo dijete para, sina Joakima.

Instagram screenshot

Nešto prije toga, na svojem je Instagram profilu također objavila fotografije na kojima pozira u otmjenom izdanju, a u komentarima su se nanizali komplimenti.

,,Ljepotica”, ,,Tako lijepa”, ,,Predivna”, ,,Najljepša”, bili su samo neki od brojnih komplimenata.

Podsjetimo, par je svoje zajedničko putovanje započeo 2017. godine, a vjenčao se 2022. godine. Vjenčanje je održano u crkvi Svete Stošije u Zadru, a nakon njega slavlje se nastavilo u Falkensteiner resortu u Petrčanima.

Helena je njihovo prvo dijete, sina Joakima, rodila 6. siječnja ove godine u Petrovoj bolnici, te time tada iznenadila mnoge, s obzirom na to da je trudnoću vrlo uspješno sakrila od javnosti.

Objava Helena Livaković pola godine nakon poroda pozirala u bikiniju pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (708)Showbiz (1430)