EU financira ‘drag queen’ projekte za djecu

narod - prije 4 sata - link

''drag queen''''drag queen''

U rujnu se održava Erasmus+ radionica pod nazivom ”Dragtivizam”, a namijenjena je mladima od 14 do 17 godina. Na njoj će tinejdžeri učiti kako se odijevati kao ”drag queen” te izvoditi striptiz plesove u gay barovima i sve to uz financijsku potporu Europske unije, odnosno njenih građana. EU projekt ”Dragitivizam” već je provođen ranijih godina

Ovo je 10-dnevni rezidencijalni kamp u kojem se mladi sudionici uče odijevati kao ”drag queen” te istraživati ​​svoj ”alter ego”. Ovdje će učiti o queer povijesti i o rodnom identitetu. I što je najvažnije, učit će kako biti LGBT aktivisti, piše na stranicama EU-a. U siječnju ove godine u sklopu istog programa, djeca su se vodila u gay bar ili slično mjesto kako bi tamo izvodili sve ono što su naučili na kampu, primjerice drag striptiz ples.

>Uhićen zbog dječje pornografije: Član drag queen organizacije optužen za pedofiliju

Projekt je financiran novcem građana EU-a, Citizen GO poziva na potpisivanje peticije

Ovaj program financira EU u partnerstvu s radikalnim LGBT skupinama, a sve s ciljem tolerancije i uključivosti. EU je do sada potrošio 35.730 eura samo na ”projekt Dragitivizam”. Dok su na druge LGBT Erasmus+ projekte potrošili gotovo 2,5 milijuna eura, tvrde iz inicijative Citizen GO.

Na završnoj izvedbi kampa održanog početkom ove godine oskudno odjeveni 16-godišnjak je izvodio striptiz drag ples na pozornici gay bara. Pridružila mu se mlada djevojka koja je na sebi imala samo donje rublje i ljepljivu traku preko bradavica. Videozapisi i slike striptiz nastupa ovih maloljetnika objavljeni su na internetu.

Citizen GO poziva da se potpiše peticija kojom traže od Ursule von der Leyen, Iliane Ivanove i Europske komisije da prestanu financirati ove projekte.

Peticiju možete potpisati ovdje.

>Ohio: Organizacija koju financiraju porezni obveznici sponzorira program za podučavanje djece drag queenu

Seksualizacija djece i ”ispiranje mozga”

Iz inicijative Citizen GO tvrde da su ovi programi posebno usmjereni na mlade iz konzervativnijih zemalja, obično katoličkih zemalja, gdje LGBT ideologija nije imala toliko uspjeha. Ta su djeca odvedena u ovaj kamp kako bi se vratila u svoje zemlje kao aktivističke marionete radikalnog LGBT lobija.

Nakon završetka tečaja, polaznici se potiču na radikalni aktivizam u svojoj zemlji. Uz znanje, financiranje i veze s glavnim LGBT aktivističkim skupinama iz cijele Europe, oni se zatim koriste za širenje LGBT agende u svojoj zemlji.

CitizenGO upozorava da se ovdje radi o indoktrinaciji i zlostavljanju djece. ”Moramo zaustaviti ovu radikalizaciju i seksualizaciju naše mladeži”, poručili su.

>Drag queen i opsjednutost djecom? Pogledajte ponudu festivala u LA-u i izvještaj Reutersa

 

Objava EU financira ‘drag queen’ projekte za djecu pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Članak (4)eu (241)europska unija (147)Izdvojen članak (150)