Sin Angeline Jolie i Brada Pitta, Pax Jolie-Pitt, hitno je prevezen u bolnicu nakon nesreće

novilist - prije 5 sati - link

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta, Pax Jolie-Pitt, hitno je prevezen u bolnicu nakon što je zadobio povredu glave u nesreći u Los Angelesu.

20-godišnjak je vozio električni bicikl ulicom Los Feliz Boulevard oko 17 sati kada je udario u stražnji dio automobila, rekli su izvori iz policije za TMZ.

Izvještava se da nije nosio kacigu u trenutku nesreće.

Pax je prevezen u obližnju bolnicu nakon što se počeo žaliti na povredu glave i bolove u kuku nakon udarca, dodaje medij. Rečeno je da je u stabilnom stanju i očekuje se da će biti otpušten iz bolnice u utorak.

Liječnici su se prvotno bojali manjeg krvarenja u mozgu, rekao je medij, iako puni opseg njegovih ozljeda još uvijek nije jasan. Izvori su rekli TMZ-u da je Pax bio blizu raskrižja kada je udario bicikl u drugo vozilo koje je stajalo na crvenom svjetlu.

Drugi vozač navodno je izašao iz automobila kako bi provjerio holivudskog nasljednika prije nego što su stigli hitni službenici. Iako nije jasno gdje je Pax udario u vozilo, svjedoci su rekli da je njegova glava povrijeđena u incidentu.

Inače, Pax je jedno od šestero djece koje bivši partneri dijele.

Jolie i njezin treći bivši suprug također su roditelji Maddoxa, Zahare, Shiloh i blizanaca Knoxa i Vivienne. Bivši par — koji je službeno razveden u travnju 2019. — posvojio je svu svoju djecu osim Shiloh, koja je rođena u bolnici u Namibiji u svibnju 2006., i blizanaca, koje su dočekali u srpnju 2008.

Podsjetimo, Jolie i djeca imali su napet odnos Pittom u posljednjim godinama.

U listopadu 2022., glumica je tvrdila da je Pitt “davio jedno od djece i udario drugo u lice prije nego što je “uhvatio Jolie za glavu i tresao je” dok su bili u avionu 2016. godine. ,,U jednom trenutku je sipao pivo na Jolie; u drugom je sipao pivo i crno vino na djecu,” tvrde dokumenti koje dobio Page Six.

Nakon navodnog incidenta, Jolie je odmah podnijela zahtjev za razvod.

Pitt je negirao tvrdnje, a FBI je odbio podići optužbe protiv njega.

Objava Sin Angeline Jolie i Brada Pitta, Pax Jolie-Pitt, hitno je prevezen u bolnicu nakon nesreće pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Angelina Jolie (8)Brad Pitt (8)Mozaik (708)Showbiz (1428)