Tonči Huljić i Madre Badessa koncert na Gradini pretvorili u pravu feštu

novilist - prije 7 sati - link

Tonči Huljić je svojim bendom Madre Badessa održao koncert u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini. Pred ispunjenim auditorijem, mnogi izvođači pretvorili su večernji koncert u pravu feštu.

Poletne i zabavne pjesme iz Tončijeve karijere okupljenima nisu skidale osmijehe s lice, stoga je i poslovično nevoljki ponedjeljak završio u odličnom stilu.

Foto galerija: Tonči Huljić i Madre Badessa na Gradini Foto: Ana Križanec

„Kakvi sam ja kralj“, „Papak“, „Fuman“, „Čemu nervoza“, „Manistra u suvo“ pjesme mu iz opusa Madre Badesse kojima je započeo koncert na Gradini.

Tonči Huljić sjajno je održavao komunikaciju s publikom, kako kroz izvedbe pjesama, tako i u stankama između pjesama.

Uspješnom skladatelju leđa je čuvalo još desetak glazbenika koji su u mnoštvu instrumenata donosili poznate pjesme u postojećim, ali i nešto posebnijim aranžmanima.

Koncert je nastavljen šetnjom kroz povijest, točnije hitovima „starog“ Magazina. Rano ranije, „Ti si želja mog života“, „Put putujem“, Ljube se dobri, loši, zli“ i druge otpjevane pjesme ozarile su sveprisutne, a pri izvedbama navedenih, publika je uglas pjevala s izvođačima

Zasluženi pljesak publike zaslužio je i Petar Šegedin Pjero. Mladog pjevača gledateljstvo je upoznalo u pjevačkom talent šou Superstar, u kojemu je Huljić bio član žirija, a nakon sjajnih nastupa u emisija, mladić je nastavio surađivati s Huljićem.

Tonči i Pjero kao kombinacija mladosti i iskustva izveli su pjesme „Aj, pitaj“ i „Da me malo sriće stigne.“

Koncert je svome kraju priveden kroz emotivne i zabavne pjesme. S albuma „Ka hashish“ Madre Badessa ansambl je izveo skladbe „Ka hashish“, „Amerika“ i „Anarkišta“ koje su rasplesale publiku.

Uz emotivnu naslovnu temu seriju Larin izbor „Samo ljubav ostaje“, a potom i skladbe „Inamorana“, „Providenca“, „Mare luda“ prava fešta na Gradini završen je primorskim sentimentom.

Objava Tonči Huljić i Madre Badessa koncert na Gradini pretvorili u pravu feštu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (560)Ljeto na Gradini (16)Mozaik (708)tonči huljić (22)