Čak 120 tattoo artista stiže na Rijeka Tattoo Expo, konvencija se vraća u velikom stilu

novilist - prije 7 sati - link

Zaljubljenike u tetovaže i tetoviranje zasigurno će razveseliti vijest da se, nakon jednogodišnje pauze, Rijeka Tattoo Expo ujesen vraća u velikom stilu.

Ovaj prestižni događaj koji okuplja ljubitelje tetovaža iz cijele Europe, održavat će se od 22. do 24. studenoga u Sportskoj dvorani Kostrena.

Ovogodišnji Expo imat će najveći broj sudionika dosad – čak 120 izvanrednih tattoo artista iz cijele Europe prikazat će svoje radove i svoj jedinstveni stil i kreativnost.

Organizatori navode da je zanimanje za sudjelovanjem u konvenciji bilo iznimno veliko te su mnogi umjetnici ostali na listi čekanja.

Osim domaćih snaga u Kostrenu stižu i tattoo-majstori iz Njemačke, Italije, Belgije, Španjolske, Austrije, Švedske, Slovenije, Srbije, BIH, Makedonije, Norveške, Poljske…

U sklopu manifestacije bit će održana i natjecanja za najbolje originalne flash dizajne, najbolje tradicionalne i neotradicionalne tetovaže, najbolje velike tetovaže te mnoge druge.

Svakog dana natjecanja birat će se Best of Day, a vrhunac će biti Best of Show u nedjelju kada će se natjecati pobjednici sva tri dana konvencije.

Posjetitelji će, kao i uvijek dosad, imati mogućnost tetovirati se na konvenciji. Dogovor oko termina, uvjeta i cijene tetoviranja dogovara se direktno s odabranim tattoo artistom.

Na web-stranici rijekatattooexpo.eu objavljeni su artisti koji će sudjelovati u konvenciji. Posjetitelji mogu odabrati željenog artista, kontaktirati s njim u inboxu te dogovoriti sve detalje.

Preporučuje se naručivanje na vrijeme! Neki tattoo artisti bit će dostupni za walk-in tetovaže, međutim to ne garantira da će posjetitelji odmah dobiti željeni termin.

Opcija walk-in-a najčešće je dostupna za manje tetovaže, što znači da bi posjetitelj koji želi raditi, primjerice, cijelu ruku trebao termin definirati ranije.

Tko ipak želi sve dogovoriti na konvenciji, trebao bi doći već prvog dana, i to što ranije, kako bi sa željenim artistom dogovorio svoj termin u sljedeća dva dana.

Organizatori posjetiteljima preporučuje da zavire u portfelje tattoo-artista na Instagramu i inspiriraju se raznolikim stilovima i tehnikama tetoviranja.

Bilo da traže tradicionalne, neotradicionalne, realistične, blackwork ili nešto potpuno jedinstveno, sigurno će pronaći tattoo-majstora koji će ispuniti njihove želje.

Ulaznice za Rijeka Tattoo Expo bit će moguće kupiti na ulazu u dvoranu tijekom trajanja događaja. Rijeka Tattoo Expo poziva sve ljubitelje tetovaža da se pridruže na ovom jedinstvenom događaju koji slavi umjetnost tetoviranja i okuplja najtalentiranije umjetnike iz cijele Europe. Najnovije vijesti, objave i ekskluzivne sadržaje posjetitelji mogu pratiti na događaju Rijeka Tattoo Expo na društvenim mrežama i na web-stranici rijekatattooexpo.eu.

Objava Čak 120 tattoo artista stiže na Rijeka Tattoo Expo, konvencija se vraća u velikom stilu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (708)rijeka (1213)Rijeka & Regija (1194)