Kvarner 2010 doveo prvo ovoljetno pojačanje. Ogrizović stiže nakon pet godina u Cedeviti Junior

novilist - prije 22 sata - link

RIJEKA Petar Ogrizović novi je igrač Kvarnera 2010, a tako i prvo ovoljetno pojačanje riječkog kluba uoči povratničke sezone u Premijer ligi.

Nakon što je pet godina bio član Cedevite Junior, s kojom je prošle sezone igrao i ABA 2 ligu, 25-godišnji combo bek koji primarno igra na poziciji razigravača odlučio je promijeniti sredinu. Nagađalo se proteklih dana kako će Ogrizović potpisati za sinjski Alkar, ali ponuda Kvarnera je očito bila bolja.

Ogrizović je s Cedevitom Junior prošle sezone igrao četvrtfinale domaćeg prvenstva te je u zadnjoj utakmici protiv Dinama ubacio 14 poena uz dva skoka i dvije asistencije. Prosječno je, pak, igrao za zagrebačku momčad 14 minuta i zabijao četiri poena uz 2.5 asistencije.

Inače, Kvarner je još uvijek u potrazi za jednim ili dva pojačanja na pozicijama krila i krilnog centra. Pripreme za novu sezonu kreću 7. kolovoza.

Objava Kvarner 2010 doveo prvo ovoljetno pojačanje. Ogrizović stiže nakon pet godina u Cedeviti Junior pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Košarka (316)Sport (9823)