Od 5. do 13. kolovoza morate biti na Rabu – jer počinju Kantuni!

novilist - prije 20 sati - link

Noa Rupčić kao jedna od zvijezda i ovogodišnjih Dvorišta, potom fantastična Ana Bustruc u pratnji Luke Brenka, zanimljivi mladi glazbenici Donniksy i riječka kantautorica Kateriana, sjajna Lea Lovrenčić i kanadski pijanist Allan Sitar, kao i uvijek atraktivni Severina i Dejan iz Acoustic dua Mellon…

 

Sve su to razlozi zbog kojih od 5. do 13. kolovoza morate biti na Rabu – jer počinju Kantuni!

 

No Kantuni ipak nisu glazbeni festival i svaka postaja ove atraktivne kulturno-turističke manifestacije pružit će brojnim posjetiteljima glazbene, ali i brojne druge razloge za posjet. Uređenje, ambijenti, birana ponuda, susreti “od kantuna do kantuna”, koncertni programi na tri lokacije svake večeri uživo… Jednostavno morate doći i doživjeti – Kantune!

 

Kantuni ove godine otvaraju tri čarobne lokacije u povijesnoj jezgri grada Raba: mediteranski Park Dorku (Kantun svjetla), potom živopisnu Pjacetu (Kantun susreta) te tajnovitu Mahačevu vilu (Skriveni kantun). Svaki kantun otoka Raba doživljaj je za sebe i povod da se sretnemo – na Kantunu.

 

O tome govore i brojni posjetitelji. “Kantuni su sjajna ideja” – poručuju gosti iz Verone. “Volimo Rab zbog Kantuna!”

 

Manifestacija se održava svakog dana od 20:00 do 01:00 sati, a ulaz na sve programe je besplatan! Kulturno-turistička manifestacija Kantuni održava se uz potporu i u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem Rab, Turističkom zajednicom grada Raba, Gradom Rabom i Valamar Rivierom.

 

Ambijenti, glazba, povijest, zabava: Od 5. do 13. kolovoza – na čak 9 dana – vidimo se na Kantunu!

Objava Od 5. do 13. kolovoza morate biti na Rabu – jer počinju Kantuni! pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Otoci (247)rab (29)Rijeka & Regija (1193)