DRAMA U REŠETARIMA! Ukrao cigarete pa vozilom skoro pregazio trgovkinju koja ga je pokušala spriječiti u bijegu

riportal - prije 6 sati - link

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku

Postupajući po dojavi o počinjenju kaznenog djela u trgovini na području Rešetara u Kastvu, policijski službenici vrlo brzo su pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem i priveli ga na kriminalističko istraživanje.

“Naime, 29. srpnja nešto prije 8,30 sati muškarac je otuđio pakiranje (šteku) cigareta, pobjegao iz trgovine te osobnim vozilom koje je koristio krenuo na djelatnicu trgovine dok ga je pokušavala zaustaviti i vratiti otuđeno.

Nedugo poslije 9 sati, također na području Kastva osumnjičenoga i vozilo, pronašli su policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka te je priveden na kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je da je riječ o 27-godišnjem hrvatskog državljaninu, a kod njega je pronađeno i više kutija cigareta, odnosno dio cigareta iz otuđenog pakiranja te su vraćene trgovini sa sjedištem na otoku Krku.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, 27-godišnjak je kazneno prijavljen zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe i predan pritvorskom nadzorniku.

Također, utvrđeno je kako je počinio i prekršaj iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer je vozilom jojim se koristio upravljao prije stjecanja prava, odnosno bez položenog vozačkog ispita.

The post DRAMA U REŠETARIMA! Ukrao cigarete pa vozilom skoro pregazio trgovkinju koja ga je pokušala spriječiti u bijegu appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

bijeg (19)cigarete (13)Crna kronika (2262)policija (760)vozilo (19)