Šarić: Gledajući transvestite u Parizu, pitamo se zašto LGBT pokret u svoje perverzije uključuje djecu?

narod - prije 5 sati - link

LGBTLGBT

Otvaranje Olimpijskih igara u Parizu danima izaziva prepirke i nadmetanja u argumentima vjernika i onih tolerantnih koji to nisu. Prve zlatne medalje već su osvojene, no i dalje su glavne teme transvestitska predstava i parodija Isusove Posljednje večere. Kršćanstvo na umirućem Zapadu gotovo pa je jedina vjera koja se ismijava i nalazi na udaru sekularista, progresivaca i totalitarista svake vrste. Katolička Crkva, preciznije. Rijetki se usude ismijavati Muhameda ili Židove, a protestantske crkve već su u većini prigrlile postmodernost i LGBT ideologiju. Stoga, nisu nikome zanimljive. Ostavimo po strani sada samu predstavu. S transvestitima je u predstavi bila prisutna i jedna djevojčica. Stoga, nameće nam se sljedeće pitanje: Zašto LGBT pokret u svoje perverzije voli uključivati djecu?

> Jedna tvrtka povlači reklame za Olimpijske igre nakon vrijeđanja kršćana

LGBT ideologija pogubna je za čovjeka, i duhovno i fizički

Što je LGBT? To je pitanje o kojem se može napisati knjiga i naveliko raspravljati. Akronim predstavlja različita seksualna izopačenja ili kako se to danas zove – orijentacije. LGBT stoji za: lezbijke, gayeve (homoseksualce), biseksualce i slovo T koje je nekada označavalo transvestite, a danas „transrodne“. Čitava ova ideologija, osim što je pogubna za čovjeka i duhovno i fizički, prepuna je nelogičnosti, laži i zbunjenosti. Pogledajmo samo zastavu, od duge sa šest boja sada se pretvorila u nešto neprepoznatljivo. Sve je ružnija, na nju se dodaju krugovi, trokuti i nove boje. Više ni sami sljedbenici ove ideologije ne mogu pratiti kako izgleda njihova zastava.

> Francuski biskupi oštro reagirali na izrugivanje vjere na otvaranju Olimpijskih igara

Zašto kažemo da je ona i fizički pogubna za čovjeka? LGBT nema života. Treba li to uopće objašnjavati? Lezbijke i homoseksualci samim svojim odabirom odriču se djece. Slovo T je posebno pogubno jer uništava ljudsko tijelo. Žene i muškarci koji se identificiraju kao “T” odbacuju svoju biološku zadatost, odstranjuju zdrave dijelove tijela, uzimaju štetne lijekove i svojevoljno se steriliziraju. U konačnici se unakaze do neprepoznatljivosti, pogotovo ako se odluče za takozvanu „donju operaciju“.

Ukratko, čitava ideologija u sebi je perverzna, odbacuje život, a identitet takozvane LGBT osobe orijentiran je isključivo oko upražnjavanja seksualnih potreba i zastranjenja. Zvuči li išta od ovoga primjereno za djecu? Zašto onda LGBT ideolozi i čitava ta zajednica u svoje aktivnosti voli i želi uključivati djecu?

> LGBT aktivisti u Kaliforniji ne žele da se participacija u dječjoj prostituciji karakterizira kao kazneno djelo

Djeca su na Zapadu aktivni sudionici „parada ponosa“, a transvestiti pred njima izvode striptiz

U Hrvatskoj uključivanje djece u „parade ponosa“ i „LGBT edukaciju“ u školama nije toliko izraženo kao na Zapadu. Djeca su u SAD-u, Velikoj Britaniji i Njemačkoj, primjerice, i više nego poželjan gost i promatrač. Štoviše, mnoga djeca i sudjeluju u „paradama ponosa“. Progresivni roditelji dovode ih gledati gole muškarce kako bi stekli „širok pogled na svijet“ i razvili osjećaj za „toleranciju“ i „uključivost“.

> Ista pravobraniteljica, dvostruki kriteriji: Djeca na gay paradi ok, na HDZ-ovom skupu ili protiv covid potvrda nije ok

U Americi transvestiti, što je parodija žene, ulaze u knjižnice i škole djeci čitati slikovnice. Zašto baš transvestiti i „drag queen“ performeri? Što oni imaju s dječjim slikovnicama i kulturom čitanja? Nije slučajno. Sve je to dio preodgajanja djece kako bi sljedeća generacija u potpunosti prihvatila perverziju kao normalnost. LGBT nema života, stoga mora regrutirati svoje članove. Najlakše je nekoga pridobiti na svoju stranu, dugoročno gledano, ako se s implementacijom ideologije krene od najranije dobi.

> Poljska javna TV pokrenula LGBTIQ program, prvi gost drag queen; sjećate li se Drskih djevojaka na HTV-u?

Želite li vidjeti budućnost po ovom pitanju, pogledajte na Zapad. Obično u Hrvatsku te stvari dolaze pet do deset godina kasnije. U SAD-u, onim demokratskim dijelovima zemlje, sasvim je normalno da u vrtićkoj učionici visi LGBT zastava. Sasvim je i normalno da muškarac u ženskom donjem rublju ispred djeteta izvodi striptiz ples.

Roditelji djecu svojevoljno vode doktorima na hormonalne terapije kako bi ih „pretvorili“ u suprotan spol. Snimljeni su čitavi serijali i „inspirativni“ filmovi o tome. Svijetu je već nametnuta teza kako se ljudi rađaju kao „LGBT“, što je besmislica. Ali, svejedno ulaze u škole i nastoje našu djecu „educirati“ o tim temama? Kako izgleda ta edukacija? Nećemo uzimati strane primjere, zvuče apstraktno i neki će reći da se radi o teorijama zavjere. Uzmimo domaće primjere.

> Britanska drag queen legenda upala u zamku lovaca na pedofile: Mamio je 14-godišnjaka na seks

Lezbijska udruga LORI iz Rijeke već je u školama

U prvom redu hrvatska država, zatim Europska unija, strane vlade i razni fondovi, financiraju čitav niz LGBT udruga u Hrvatskoj. Jedna takva je lezbijska udruga LORI iz Rijeke koja ima misiju ući u škole i odgojiti novu generaciju mladih otvorenu za LGBT perverzije. LORI je već ušla u škole na kvarnerskom i istarskom području. Na tom polju aktivno radi i udruga „Dugine obitelji“. Jedna od njihovih aktivnosti je izdavanje gay slikovnica namijenjenih pogodite kome? Bradati transvestiti imat će materijala za čitanje u dječjim knjižnicama.

> Lezbijska udruga LORI ulazi u škole i djecu podučava LGBTIQ temama

Postoji ogromna mreža LGBT udruga koje su međusobno povezane i lobiraju kod vlasti da im se dopusti ulazak u škole. A sama vlast ih i financira! Forum za slobodu odgoja jedan je od većih zagovornika takozvanog seksualnog odgoja. Često se taj odgoj skriva pod sintagmom „građanski odgoj“. Ovdje pripremaju djecu na prihvaćanje LGBT ideologije, a na seksualnom odgoju će ih naučiti kako to primijeniti u praksi: na što paziti kada ulaze u homoseksualne odnose, kako se koriste kondomi, pilule, na koje sve načine mogu prakticirati… je li vam mučno? Pogotovo vama koji ste roditelji.

> Čime se bavi udruga QueerANarchive koju podupiru Ministarstvo kulture, Zaklada Kultura nova i Grad Split?

Stranka Možemo veliki je saveznik ‘seksualnog odgoja’

Postoji i nešto što se zove GOOD inicijativa. Riječ je o mreži lijevih i LGBT udruga koja je također zainteresirana vašoj djecu u školskoj učionici tumačiti seks, ali ne samo onaj „tradicionalni“. Dio te inicijative za „građanski odgoj i obrazovanje“ je i Zagreb Pride. Što Zagreb Pride ima s odgojem i obrazovanjem? Ova inicijativa velikog saveznika vidi u gradu Zagrebu gdje je na vlasti stranka Možemo, veliki saveznik LGBT ideologije. O njihovim inicijativama i „apelima“ za hitno uvođenje seksualne edukacije u škole baš i niste čuli u medijima. Zato što to mora ići ispod radara. Još uvijek smo „tradicionalna“ i „nazadna“ zemlja po tom pitanju.

> GOOD Školica: Put kojim GOOD inicijativa i Dugine obitelji guraju LGBTIQ u škole

Gdje su roditelji? Pita li ih se išta?

LGBT teme moraju biti zastupljene u školama, tvrdi psihologinja Marina Štambuk. Prenosi portal Srednja.hr namijenjen srednjoškolcima, odnosno maloljetnicima. Profesorica Štambuk je u intervjuu govorila o gay i „trans“ učenicima. Inzistirala je kako se o LGBT temama mora više razgovarati u školama. Mora! Nije jedina, ovu ideologiju djeci žele nametnuti brojni doktori znanosti i ugledni intelektualci. Sestra Borisa Jokića, koji je u svojoj kurikularnoj reformi već pokušao s LGBT ideologijom u školama, Nataša Jokić-Begić „skrbi“ za „transrodnu“ djecu. Čitav niz „seksologa“ formira se na našim sveučilištima koji su zainteresirani maloljetnoj djeci govoriti o seksu u učionicama. Nitko od njih to niti ne skriva.

> Kako je sestra Borisa Jokića stvorila jaki transrodni lobi koji je preuzeo hrvatsku psihijatriju?

A gdje su roditelji? Osim što generalno nisu zainteresirani za to što im djeca uče, u konačnici njih se ništa niti ne pita. Kako bi prošao LGBT aktivist iz Zagreb Pridea kada bi došao na roditeljski sastanak 2. B. razreda srednje škole roditeljima prezentirati svoj seksualni odgoj? Vjerojatno ne dobro. Zato se roditelje u širokom luku i zaobilazi u tihom i postepenom uvođenju perverznog seksualnog odgoja u škole.

> AZOO potvrdio da je objavio skandalozni dokument o seksualnom odgoju djece od rođenja

Isus isto ima nešto netolerantno za reći

Vratimo se u zaključku na početak. Dijete u društvu transvestita, „queerovaca“, pretile lezbijke i homoseksualaca nije se tamo našlo slučajno. Djeca su ključna u potpunoj implementacije ove pogubne ideologije u sve sfere naših života. Ako smo mi „netolerantni“ i „neprijateljski nastrojeni“ prema LGBT ideologiji, naša djeca neće biti. Zato što ćemo im to dopustiti. Država već dopušta, svi ti silni pravobranitelji ne reagiraju na prisustvo djece na „Zagreb prajdu“. Država finacira LGBT udruge koje ulaze u škole. One nam već otvoreno govore da dolaze po našu djecu.

> Na koje sve načine LGBTIQ osobe pokušavaju doći do djece?

Za kraj pogledajte i poslušajte pjesmu jednog homoseksualnog zbora iz San Francisca koji poručuje: „Dolazimo po vašu djecu“. Ali nećemo s time završiti. Posljednju riječ ima Onaj koji je bio predmet ismijavanja na otvaranju Olimpijskih igara. Što je Isus rekao o onima koji sablažnjavaju djecu i otimaju ih od Njega? Ništa tolerantno. Rekao je: „Onomu, naprotiv, tko bi sablaznio jednoga od ovih najmanjih što vjeruju u mene bilo bi bolje da mu se o vrat objesi mlinski kamen pa da potone u dubinu morsku“.

> The North Face sponzorira LGBT kamp: Djeca nastupaju kao transvestiti

* Mišljenja iznesena u komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala Narod.hr.

Objava Šarić: Gledajući transvestite u Parizu, pitamo se zašto LGBT pokret u svoje perverzije uključuje djecu? pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska (3431)Izdvojen članak (140)katolička crkva (18)Kolumne i komentari (11)lgbt (15)LGBT ideologija (5)olimpijske igre (232)Olimpijske igre u Parizu (97)škole (8)Zagreb Pride (15)