Nekadašnji polaznici Šumarske škole Delnice proslavili punih šest desetljeća od mature

novilist - prije 4 sata - link

DELNICE – Sve čestitke i puno poštovanje u povodu punih šest desetljeća od mature zavređuju svi nekadašnji polaznici Šumarske škole Delnice koji su u proljeće davne 1964. godine kraju priveli svoje srednjoškolslo obrazovanje. Šezdeset godina kasnije njih je 18 iz tadašnja dva razreda još uvijek spremno proveseliti se i obilježiti taj značajan datum.

Iz A razreda bili su to Mira Arbanas Kezele, Blaženka Briški Tomljanović, Simo Bunjevac, Marija Corel Silić, Josip Ferderber, Boris Lisac, Mirko Merle, Blaženka Pleše Mandić, Zlatko Pleše, Anton Rupe, Martin Samaržija i Ivanka Tomac Lučić, a iz B razreda pozivu na maturalnu feštu s brojkom 60 odazvali su se Emir Brkić, Vjekoslav Bauer, Josip Mrle, Mladen Majnarić, Milan Špalj i Alojzije Štimac. Naravno, druženje je proteklo u nostalgičnom prisjećanju na davnu mladost i nezaboravne trenutke odrastanja, prisjećanje na one kojih više nema, a bili su dio zajedničkog školovanja, kao i želju da se, dokle je god to moguće, nastavi s ovakvim susretima. Jednostavno, šumari se ne daju!

Objava Nekadašnji polaznici Šumarske škole Delnice proslavili punih šest desetljeća od mature pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Gorski Kotar (182)matura (13)obljetnica (28)Rijeka & Regija (1205)