Baza znanja projekta SMERF dostupna poduzetnicima

riportal - prije 5 sati - link

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci sudjeluje u projektu SMERF: SME Ready for the Future u sklopu kojega s partnerima radi na razvoju niza sadržaja korisnih poduzetnicima. 

Sadržaji kojima će poduzetnici moći pristupiti temelje se na područjima inovacijske kulture, digitalne proizvodnje, otvorenih inovacija, ekonomije dijeljenja te zelene i kružne ekonomije i održivosti. 

“U današnjem globalnom i dinamičnom poslovnom okruženju poduzećima je nužno razviti kompetencije u ovim područjima kako bi bila spremna za izazove budućnosti”, naglasio je Boris Golob, direktor STEP RI-ja. 

Ovim sadržajima poduzetnici mogu pristupiti na Inspiration knowledge baseu, platformi koja uključuje stručne webinare iz četiriju spomenutih područja i video-intervjue s poduzećima koja su promjenom vlastitog modela poslovanja uspješno provela tranziciju prema tzv. poduzećima budućnosti. 

Projekt je dio programa Interreg Central Europe financiranog iz sredstava Europske unije, zbog čega je pristup bazi znanja besplatan. Bazi je moguće pristupiti putem poveznice https://readyforfuture.eu/.

Više informacija o projektu može se pronaći na internet stranici https://www.step.uniri.hr/ te na LinkedInu i Facebooku projekta.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kontaktirajte nas na e-mail sara.tikel@uniri.hr ili broj telefona 051/265-972.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci poduzetnička je potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. Našim savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama želimo hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupnima najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvaramo i provodimo projekte financirane od strane Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, iz hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te iz sredstava velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo.

The post Baza znanja projekta SMERF dostupna poduzetnicima appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

poduzetnici (12)projekti (6)RIJEKA I PGŽ (950)