Katja Budimčić Sabljar na festivalu u Kostreni predstavila novu skladbu ,,Moja Kostrena”

riportal - prije 5 sati - link

Predstavljamo novu skladbu praizvedenu na popularnom festivalu u Kostreni 

Kostrena je netom bila domaćinom drugog po redu, jedinstvenog festivala „Jedna noć u Kostreni“ koji je oduševio brojnu publiku i koji donosi brojne posebnosti. Ovaj festival publici donosi mahom poznate skladbe popularnih izvođača te tako i sama publika s oduševljenjem pjeva zajedno s izvođačima, a revijalni karakter omogućava opuštenu atmosferu i samim izvođačima pa se festival prometnuo u nezaboravnu večer u kojoj svi uživaju.

Itekako važna posebnost „Jedne noći u Kostreni“ kojoj su idejni začetnici Robert Grubišić i Vjeko Alilović te koju su odmah prepoznali i prigrlili TZO Kostrena, Centar kulture Kostrena i Općina Kostrena, je i obnavljanje starih i stvaranje novih skladbi tematskih vezanih za Kostrenu i time stvaranje svevremenske zvučne razglednice ovog lijepog mjesta na Kvarneru.

Tako je bilo i ove godine kada je premijerno prikazan spot za skladbu „Kostreno moja“ u izvedbi klape Baladur, a radi se o obradi skladbe starijeg datuma. No, nije ostalo na tome. Na sjajnoj festivalskoj večeri praizvedbu je imala nova skladba „Moja Kostrena“ koja je već prvom izvedbom oduševila publiku, a Katja Budimčić Sabljar ju je otpjevala emotivno i vrhunski. Glazbu i aranžman za skladbu potpisuje Robert Grubišić, a tekst Vjeko Alilović, a snimljena je u studiju Adria Records u Šmriki. Pljesak i ovacije publike već pri samoj prvoj izvedbi ove skladbe potvrđuju da Kostrena ima još jednu skladbu na koju itekako može biti ponosna.

„Moja Kostrena“ može se poslušati i na linku: https://www.youtube.com/watch?v=qCIcXLrhg5w

„Jedna noć u Kostreni“ je u prva dva izdanja okupila doista sjajne vrhunske glazbenike, a organizatori s ponosom mogu konstatirati da su u vrlo kratkom roku stvorili istinski brend.

The post Katja Budimčić Sabljar na festivalu u Kostreni predstavila novu skladbu ,,Moja Kostrena” appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

kostrena (57)RIJEKA I PGŽ (950)