Nova “kopanja” po Rijeci: Zatvara se jedna od najprometnijih ulica, a to, naravno, nije sve

novilist - prije 6 sati - link

Zbog radova na sanaciji kolnika, od srijede 31. srpnja do subote, 3. kolovoza za sav se promet zatvara dio Ulice Pomerio, od Guvernerove palače do Pomorskog fakulteta.

Iz smjera zapada, sav promet usmjeravat će se prema Ciottinoj ulici i dalje prema centru grada. Iz smjera istoka preko Ulice Žrtava fašizma sav promet će se usmjeravati u Laginjinu ulicu.

Vozila koja se kreću s parkirališta Gomila i iz smjera Ulice Frana Kurelca moći će dalje prometovati kroz Ulicu Ivana Dežmana. Iz Ulice Frana Supila vozila se neće moći uključiti na Ulicu Žrtava fašizma. Iz Ulice Ivana Pavla II. i Ciottine ulice zatvorit će se promet dalje u smjeru Ulice Slaviše Vajnera Čiče odnosno Ulice Pomerio.

Iz Ulice Moše Albaharija promet će biti zatvoren za sva vozila dalje u smjeru Studentske ulice, Slaviše Vajnera Čiče odnosno Ulice Pomerio.

– Mole se svi sudionici u prometu na povećan oprez, poštovanje privremene prometne signalizacije i korištenje obilaznih puteva, poručuju iz Rijeka Plusa.

Ulica Matije Gupca

Zbog radova u sklopu Aglomeracije, zatvara se Ulica Matije Gupca do studenoga 2024. godine. Riječ je o radovima i potrebi smještaja građevinske mehanizacije u sklopu projekta »Rekonstrukcija i dogradnja sustava odvodnje otpadnih voda i poboljšanje postojećeg sustava odvodnje – II Faza – Adamićeva ulica«, te je neophodna uspostava privremene regulacije prometa na način da se za potrebe izvođenja radova zatvara za sav promet slijepi odvojak Ulice Matije Gupca, osim za vozila gradilišta, u periodu od danas do 15. studenoga 2024. godine.

Od danas se ukida i dio javnih parkirališnih mjesta pod naplatom u slijepom dijelu Ulice Matije Gupca

Radovi nasuprot bivše Dječje bolnice

Danas počinju radovi na oblaganju kamenog zida u Istarskoj ulici nasuprot Dječje bolnice Kantrida. Radovi će trajati dva dana, a regulacija prometa će se raditi ručno. Sudionike se moli na oprez i poštovanje privremene regulacije prometa.

Objava Nova “kopanja” po Rijeci: Zatvara se jedna od najprometnijih ulica, a to, naravno, nije sve pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

grad rijeka (94)radovi u Rijeci (21)rijeka (1241)