Robert Downey Jr. zaprepastio obožavatelje! Vraća se Marvelu kao Doctor Doom

novilist - prije 5 sati - link

Robert Downey Jr. zaprepastio je obožavatelje kad je skinuo masku tijekom subotnje tribine na San Diego Comic-Conu, otkrivajući da će se glumac iz “Iron Mana” pridružiti franšizi kao jedan od najvećih Marvelovih negativaca po imenu Doctor Doom.

Tribina je bila preplavljena likovima s kapuljačama pod maskama koje nalikuju kultnom negativcu iz stripa poznatom po svojim vještinama u čarobnjaštvu i znanosti kada se Downey Jr. otkrio.

“Volim glumiti komplicirane likove”, rekao je dok su obožavatelji počeli uzvikivati njegovo ime.

Braća Russo, koja se vraćaju režirati i “Avengers: Doomsday” i “Avengers: Secret Wars,”, vjeruju da dok Downey Jr. ima “novu masku”, on, ostatak Marvelova tima i svi ostali imaju “istu zadaću” pomaganja u “stvaranju najvećeg mogućeg doživljaja” u kinu.

Još jedan veliki negativac koji se pridružuje Marvelovu filmskom svemiru je svemirsko biće po imenu Galactus, koji će biti antagonist filma “The Fantastic Four: First Steps,”, u režiji redatelja “WandaVisiona” Matta Shakmana.

Panel je imao još puno zapanjujućih trenutaka, jer je počeo s burnim “”Deadpool choir,”, inspiriranim nedavnim filmom “Deadpool i Wolverine”, za koji je predsjednik Marvela Kevin Feige u subotu rekao da je postavio rekord na kino blagajnama za film s oznakom R s najvećom zaradom ikada.

Različite verzije lika u crvenom kostimu po imenu “Deadpool” plesale su po dvorani H te hodale među prisutnima dok je svirala himna filma, Madonnina pjesma “Like a Prayer”.

Prema analitičarima filmske industrije, “Deadpool & Wolverine” ima najbolje otvaranje na domaćim kino blagajnama u 2024. godini. Prodaja u SAD-u i Kanadi do nedjelje trebala bi doseći između 175 i 185 milijuna dolara, rekao je Paul Dergarabedian, viši medijski analitičar u Comscoreu.

Glumačka postava nadolazećeg filma “Captain America: Brave New World,” kasnije se pridružila ekipi s glavnim glumcem Anthonyjem Mackiejem koji je ispričao kako se njegova verzija superheroja razlikuje od verzije glumca Chrisa Evansa.

“Sam je okružen mnoštvom zamršenih likova koji mu pomažu u kretanju kroz zaplet priče. On nije toliko snagator, više je razuman, promišljen lik”, rekao je Mackie.

Nakon toga glumac iz “Indiane Jonesa” Harrison Ford, koji je zamijenio Williama Hurta kao Thaddeusa “Thunderbolt” Rossa, pridružio se glumačkoj ekipi i razigrano se “izvukao” s raširenim rukama i otvorenim ustima, a zatim lovio Mackieja po pozornici.

“Ovako je već dugo”, šaljivo je rekao Ford, dodavši da je ponosan što je postao član Marvelova svemira.

Objava Robert Downey Jr. zaprepastio obožavatelje! Vraća se Marvelu kao Doctor Doom pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Film (229)Mozaik (698)